Matriks astığım astık , kestiğim kestik hesabı, burnundan kıl aldırmıyor. biz yaptık oldu havasındalar, tabi piyasada ciddi bir rakipleri yok, at oynatıyorlar. müşteri memnuniyeti diye bir şey yok..
Merhaba forumun güzel insanları hafta sonuna short kaldım diye tırsıyodum ammaaa iyice olmuş güzel olmuş!
ZİŞD **
yo yo şo de ha le
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Full kısalarZ.İ.S.D.![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
bob greyder hoş geldin gayri
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
bu ingiltere batacak haralde yakında haberler gelir
Benim proceksiyon biraz farklı....sonuçlarını Matrikse gönderip yanıt bekleyeceğim..Eğer negatif ve gerekçesiz bir yanıt alırsak da, lafzını kitabına uydurup IMKB başkanlığından, SPK ya, Tüketici Derneklerinden, Gazete Tüketici köşelerine muhtelif yerle göndereceğim.
"Verilerin şeffaf ve erişilebilir halde tutulmasının toplumsal gelişime ve toplumsal refaha katkıda bulunmasından hareketle...." benzeri ifadeler ile kuruluş kanununun gerekçesinde açıklamalar olan Rekabet Kurumu'na bile bir ekmek çıkartmaya çalışırım ben bundan...
Bizim RK, batıdaki RK ları yakınen takip ediyor. Informeyşın Aksesibılıti konusunda batıdaki RK ları son iki yıldır acaip hassas...
Neyse o tarafı kolay...
İhityacımız olan şey, oy sadece...bir kaç yüz oy gelmeli ki bir dayanağımız bir sesimiz olsun
herkese bol kazançlar... bu yataylıkta nasıl olacaksa![]()
StOp KafADa DeğİL, bORsAda OlMAlı...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri