Bu kanal hepten boğa bayrağı görünümü aldı... Öyle görmek işime geldiğinden öyle görüyor da olabilirim...![]()
Bu kanal hepten boğa bayrağı görünümü aldı... Öyle görmek işime geldiğinden öyle görüyor da olabilirim...![]()
ben çıkıyorum kısa devam . istop yazılı ... trenin kontrolu mesut abide.. bozayı abide trende .. .. makinst astetpetro .. içim rahat .şelale şelale şelale .. üç az oldu 5 defa daha yazayım .. şelale şelale şelale şelale şelale .. ahanda sekiz oldu yeter bence ... üvvvvv ..![]()
2013,00
günaydınlar...
kanımca yukarı hareket sonlanmadı...bugün yarın tekrar yukarı hareketlenme olası.. bol şans..
Cın: Baskı yapmayın, yuan degersız degıl ulan !!
Cın basbakanı wen jıabao, yuanın degerının altında olmadıgını soylerek rest çekti ." çinin adanalısıyık allah'ın adamıyık ! " cın para bırımı yuanın kurunu belırleme mekanızmasını ıyılestıreceklerını kaydeden wen, yuanın degerını mantıklı ve dengelı bır sevıyede tutacaklarını , tutarlarsa ekime kadar tutamazlarsa .... Kadar olduğunu ıfade ettı.
Kur konusunda kendılerıne baskı yapılmasına karsı olduklarını kaydeden wen, bır ulkenın kur polıtıkasının ve parasının degerının o ulkenın ekonomısıne ve ekonomık durumuna baglı olması gerektıgı gorusunu dıle getırdı. Wen, yuanın degerınde ıstıkrar saglamalarının kuresel ekonomının fınansal krızden cıkarak toparlanmasında onemlı rol oynadıgını savundu ve sözlerini " datlı datlı yimenin acı acı ... Vardır" diyerek bitirdi.
"öz zaytung haber merkezi"
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
hayret ya...histem kapat diyor haaaa....bi ara 600 pıvan zararda olan pozisyon şu an 400 pıvan karda..ne duruyorsun durali diyor histem...kapat diyor..amma sistem şort..üwwww
ahada 900 den filat...bereket versin...tamamen histemli
ZİŞD................
basın uşağlar..........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
üvvv üvv diye ağlıyorum bir kenarda150 den short kapanır mı yaf.. tüm hafta sabret sonra 150 ye razı ol piuvvv.. neyse izlemeye devam.. acayip sabırlı oldum nasılsa
![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri