günaydın dostlar...
artık kırılsın bu yataylık..
günaydın dostlar...
artık kırılsın bu yataylık..
64150 den verdim gitti.. biraz piyasa izleyesim var.. yeter 800 puan fena degil![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
günaydın
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
sistemim short ama 64200 altına kaymadıkça shorta geçmeye niyetim yok.Zira fdjı 60 lık longa geçti numara olabilir.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
arkadaslar bu arada MOST u aktif olarak kullanan bi arakdasımız varmıdır ? yahu bu nasıl guzel bı sey boyle .. bı sınyal verdımı gerı donmuyo bı turlukac gundur sat sınyalı versın dıye beklıyorum hala uzunda namıssız ..
Günayydın ve iyi seanslar,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
zisd ... yön aşağı bence .. %5 düşer tahminm ..
2013,00
sanırım gene erken çıktım pozumdan) bugun 63450 göstereceklerine dair bi kuşku var içimde.. burdan fırlayacak sanki tekrar yukarı..
aman ha yatırım tavsiyesi degildir.. olesıne şeyler...
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler bol kazançlı haftalar
64250 stoplu yada 5 dk longlu bir short denemesi yapayım.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
Ben bazı sistemlerimde filtre olarak kullanırım. Trendde sıkı pozisyon tuttuğu doğru ama terste kalınca da sıkı pozisyon tutuyor. Yüksek parametrelerde kayıpda uzun süre ısrar ediyor. Düşük parametrelerde de bu sefer trendleri de tutamamaya başlıyor. Her zamanki hikaye yani.
Bu arada, en iyi ters indikatörlük konusunda iddiam sürüyor. Sen short'da ben long'da idim, - gap oldu ben kazandım.Forumun geceye giriş pozisyonu konusunda en kötü trader'ı olma konusunda iddialıyım, rakip tanımam...
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri