pazartesiye etkısı nasıl olur bakalım ustad..
pazartesiye etkısı nasıl olur bakalım ustad..
Benim tahminim ptesi için 64200 altına sarkmazsa birşey olmaz.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
Sayın lorassıan
Şöyle günlükleri inceledim bugün zart zurt al sat para bırakmıyor, günlük takılmak lazım belli alım satım noktalarını belirleyip çok korkunç para kazanılabilir.
Önümüzdeki haftadan itibaren sistem de bakmıyorum kafama göre al sat noktalarıyla işlem yapıyorum.
İşlemlerimi belirtecem.
Hz.Mevlana
Öncelikle yeni haftanın hepimize kazancı bol ve bereketli olmasını dilerim.
Larossıan abi yeni görevin hayırlı olsun. Çalışma azmin ve başarıların bizlerce örnek alınması gereken bir kişisin abi.
Geçen hafta yurt dışında olduğumdan piyasaya bakamadım, Cumartesi öğlen döndüm ve bu hafta da çalışmak için bugün Van'a geldim. Yine piyasalardan uzağım ama gönlüm hep burada sizlerle abilerim, arkadaşlarım.
Millet bu saatte uyumaya, dinlenmeye gitti ben ise binbir zahmetle internet buldum ne olmuş diye ekrandayım.
Benim 20 dk. grafikten gördüklerim 64350-64425 aralığı önemli bir değer ve tam da buradan kapatmış namızzzsızzz. Beyaz ile çizdiğim kanal 64350-64950 içerisinde son bir yukarı hareket yapıp bu kanalın üstüne çıkarsa 65100 görülebilir, burası yeni karar bölgesi yukarı mı? aşağı mı? diye bence. Eğer yukarı denemek isterse 66000 gündeme gelir.
64350 bence sınır değer, buradan 64100 kırar aşağıya doğru hareketlenirse 63750 denenir ama buralarda tutanacağını tahmin etmiyorum. Aşağılarda asıl denenecek destek noktası kısa vadede 63450-63350 aralığıdır. Bu aralıktan sonraki hedef 63100 dür. Bu da hacimli kırılırsa 62300-62050 kapıları açılır diyor.
Son sözü her zaman piyasa söyler bakalım ne olacak.
![]()
64250 stoplu short uyguladım.
Hz.Mevlana
Sayın larossıan alım satım yerleri iyi belirlenirse problem olmaz.
Hz.Mevlana
64300 stoplu kısalarla yarına devam.
Hz.Mevlana
65425-65725-65850-65975 drençler.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri