[quote=adalı54;213787]Nena- 99luft Balons
http://www.youtube.com/watch?v=jQYQTFudrqc
[quote=adalı54;213787]Nena- 99luft Balons
http://www.youtube.com/watch?v=jQYQTFudrqc
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
ahanda haftalık graf trend kırıldı .. tekrar kanalızayonun içine girme çabaları .. bi havalar falan ama trend kırıldı gayri bence ... müsterihmiyim .. tabiki değilim ... üvvvv .. SOS SOS HELP MAYDAY MAYDAY
![]()
2013,00
yeni kısa şartı 64.550 nin kırılmasıdır............
64.550 kırılırsa kısalar rahatlayabilir.......
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
yukrdaki .. haftalık grafı ....kara cumali boz ayı abeye hediye ediyorum .. üvvv ..![]()
2013,00
15:30 da ne verisi var
Yeni ek sistem ilave yapalım derken matriksi çökerttik yeni topladık daha.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
hocam cok kısa topladılar.. muhtemelen dusmeyecekler aksıne yukselecekler.. kaldı kı ben olsam ben de yukselırdım.. bu kadar kısacıya para dagıtmak ıcın darülaceze olmalı hedge fon degil![]()
ayrıca sanıyorum kı bu foncu agalar bızım gıbı guccuk yatırımcılarıda an be an takıp edıyordur.. bı nevı pıyasa gostergesı olarak.. yanı dunku skor cok extrem bır durumdu dolayısıyla buyuk ellerde buna karsılık extrem hareketler yapacaklar.. pıyasayı ınadına yukseltecekler.. poz acanları sıkıstırıp stoplatacaklar..
Aps olmus 212000 utanmasa piyasada nakit bitirip hepsini poza baglayacak sonarda hangi tarafta gitmek istiyosa gidecek ki para kazansın buyuk eller.. yoksa dogal pıyasa sartlarında ıhtımal var mı bu kadar hantal bır yapının para kazanmasına..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
sistem satta...histem alda..veri ile çuf çuflayabilirler diyor
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri