64500 --950 arası git gel ne tarafa kırılacak bakalım..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
çok önemli datalar....üstüne timothy ....pehhhh...
euro bölgesi kötü gelecek..bana göre....
abd iyi bekleniyor..bende öyle bekliyorum....
amma beklentiyi tatmin edemeyebilir....
ve timothy.....bu ustura traşlı ..mavi gözlü oğlan
borsaların adamı....ama saçmalama ustası.......
ağzından birşeyler kaçırırsa bir çuval borsa pohh olur.....
![]()
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
5 dk lık kepçeledi
ralli mi acaba?
lonk dewam...65 200 e gelirse kapanırım dermişimmmm)
--Eksiklik Kendi Özümde--
sayın bozz üstad,
yengemiz hastaydı
nasıl oldular
geçmiş olsun tekrardan
Garanti Yatırım: Yunanistan'a yardım söylentilerinde yeni boyut...
Avusturya’da yayınlanan Der Kurier gazetesinde yer alan bir haberde AB’nin Yunanistan’a yardım planı ile ilgili önemli iddialar yer alıyor.
Sızan bilgilere göre Almanya ve Fransa, Yunanistan’ın yılsonuna dek €55 milyarlık bir yardıma ihtiyacı olduğunu hesaplıyorlar. Oluşturulacak fona Alman hükümeti €20 milyar, Fransızlar ise €10 milyar katkıda bulunacaklar. İspanya, İngiltere ve Portekiz gibi sorunlu üyeler dışında kalan diğer ülkeler de fona ECB’deki payları kadar katkıda bulunacaklar.
Paranın nereden bulunacağı konusu şimdilik belli değil. Almanya üzerine düşen sorumluluğun yarısını Yunan tahvillerine garanti sağlayarak, yarısını da kalkınma bankası KfW’nin Yunan tahvilleri almasıyla yerine getirecek. Ayrıca bu plana ait bir takvim konusunda da anlaşıldığı ve ilk müdahalenin Nisan’ın ilk haftasında yapılabileceği belirtiliyor. Planın şimdilik gizli tutulduğu, yazılı bir belge oluşturulmadığı, Alman hükümeti ve ECB’nin yakın işbirliği içinde olacağı belirtiliyor.
Bugün €/$ paritesinde görülen yükselişin temel nedeninin bu haber olduğunu düşünüyoruz. Haber yalanlanmadığı sürece paritedeki yükseliş 1.38’e doğru sürecektir. Sabah da belirttiğimiz üzere 1.3650 stop-loss olmak üzere EUR pozisyonlar korunabilir.
Saygılarımızla,
Garanti Yatırım Araştırma
www.garantiyatirim.com.tr
slm olsun tum kardeşlerime....
bol kazançlar
herşey gonlunuzce olsun.
cebinızden para kalbınızden aşk eksik olmasın..
Angehängte Grafik: unbenannt.jpg
![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
yyşd......
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri