EMA 112= 64613...sazan bosajjj
yannız uzun zamandır bu kadar düzgün üçgen görmedim yaw...altın mirror ını alsan üstteki çıkıo.maşallah..
--Eksiklik Kendi Özümde--
Güzel bir soru svg .Strategist,
Bildiğim kadarıyla ikimiz de almanca biliyoruz,almancası görüşmek üzere anlamında "auf wiedersehen",ama türkçesi çok farklı:
Bilgim dahilinde izah edeyim:
Allahaısmarladık demek,bir kişinin yanından uzaklaşırken,bundan sonraki bütün işlerimi,Allah'ın yapacağına inancım tamdır,O benim vekilimdir,benden çıkmakta gibi gözüken tüm eylemler,esasında onun ,benim bu vücut ve ruh mekanımda ,oluşturduğu fiillerdir,dolayısıyla ben aradan çekilmişim manasındadır...
Tasavvufi anlamı vardır ve günlük hayatta söylendiği zaman,gerçekten kim neyi kime ısmarlamış gibi,tuhaf bir mana çıkmakta..
Mesela:
Çok kullandığımız "Merhaba " kelimesinin de kelime kökeni itibarıyla "ben seni tanırım ,sen benim gayrım(=benden farklı) değilsin" manasına geldiğini de biliyor muydunuz?Birisine merhaba dediğinizde,esasında farkında olun ya da olmayın Tanrı ile selamlaşmış olursunuz...
Bu topik için alakasız ve ağır bir cevap oldu,ne yazdığımın farkındayım,ama böyle soru gelirse ,cevabın da böyle olması gerekmekte...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Ooooo.....
Şükür kavuşturana Saraylı hocam... Çok özlemiştik.... Nasıl sevindim şu an anlatamam...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
on road ..
2013,00
saraylı abi .. hoşgeldin . .
2013,00
hayde bre verin verin maşallah![]()
İki telefon açtım, bu üçgen aşağı kırılmazsa çok sevdiğim saydığım bir patronum VOB'u bırakacak, gereğini yapın dedim. Yardımcı oldu arkadaşlar sağolsunlar...![]()
hala long..üwww
Üstteki 5dk'lık, alttaki 15dk'lık... 5dk'lığın da katılması ile ikisi de SAT'a geçmiş durumdalar...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri