Hoş geldiniz atarikafa...
Böğün arafe,yarın bayram çocuklar dedi gitti..ağacın arkasında yatıyordu...
Datluları döktürdü besbelli ağacın arkasında miskin miskin yattığına göre...![]()
Hoş geldiniz atarikafa...
Böğün arafe,yarın bayram çocuklar dedi gitti..ağacın arkasında yatıyordu...
Datluları döktürdü besbelli ağacın arkasında miskin miskin yattığına göre...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
dxy günlük...81.50 önemliydi...
--Eksiklik Kendi Özümde--
şeyle; dax düşerkene PELA nın anlamsız ve gereksiz %3-4 artı yaptıüı günler vardır ya..onnardan istiyorum..üwww..indikelr de gittikçe bozulayr..konuşmamda bozulyr
şoşo: abi üçgen yukarı gırdı gayri hadi yetiş alalım
popo: dur ülem o tuzak genelde kırılımın tersine gophar...,
şoşo:taam abi .... hehe namıssız yemi yedik sanıyon deemi istediin gadder yukarı gır cakhall ....
popo : efferüm goçhum adam oluyon gayri
şoşo : ee abi sen olmassan nirden övrenceyz beyle şeyleri... eee abi bu halem üçgeni yukarı kırık duruyo yuaw nassı olsa tuzaktı barem short edemde maliyet yukarda ossun ....
popo : ...........zzzzzzzz
şoşo : abi shortladım nassıda geri geliyo gördünnü üçgenin üçüne gircek birazdan .... popo abey ordamısın ?
şoşo : üvv abi üçgenin üçüne girmeden tekrar yukarı döndü namıssız çok hızlı hemidemaliyetin 500 pıvan üstüne getti üvv xxx.xxx yeresinde direnç var orayı gırmaz herhal barim oraya kadar bekleyim ordan ek short ederim....
şoşo : dirence geldi namıssız ikinci shortlarıda yaptım gayri...
şoşo : üvv direncide gırdı abi bu yuaw... üçgen yukarı kırdığında hedef yeresi nereydi ? abi niye konuşmuyon daa... üvvv
popo: şoşo kusura bakma acil işim çıktı yeni geldim ee noldu piyaseya ?
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
zild
ekran başında durmaya gerek yokmuş
şöför nerde .. atladımı yoksa .. üüvvv ... kara cumaa .. ehuehue![]()
2013,00
Oyuncu olmayız yatırımcı oluruz o zaman patron...
Yaw ben bakıyorum da yukarı kırma ihtimali daha yüksek gibime geliyor artık. Niye diyecek olursan:
1. Piyasa Astatin Bantları'nı sabah yukarı doğru kırdı. Bir yöne kırdıktan sonra gidip sonra öbür yöne de kırması nispeten nadir oluyor.
2. Piyasa bu tür üçgenlere genelde girdiği yönde çıkıyor. Aşağıdan gelmişti.
3. Pala long'da. Bunu net olarak biliyoruz artık. IMF yattı haberine rağmen piyasayı bırakmayan PY yok üçgen kırıldı yok MACD kesişti yok RSI bilmemnaaptı diye bırakmaz.
4. DOW ve S&P yeni zirve peşinde ve henüz en ufak bir zayıflık belirtisi yok. NASDQ ve RUSSEL yeni zirve yaptılar bile.
O yüzden short'a o kadar bağlanmamak lazım derim sayın patron. Önce bir kırsın, ona göre bakalım...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri