egim bitanem...neden yazamıyor leventim....
egim bitanem...neden yazamıyor leventim....
Güç topladık gelioz..
derinilk ekranı olmayanlar için....
925-950-975 ve 65000 e yıgınak yapılmış... muhtemelen kendi malını alarak yukarı basacak...
bugün dünün dibi olan 64 325 i ihlal etmeli....yoksa tüm gün uyuruz....
dünün tepesi...65 050 idi....kimi ihlal ederse yön için fikir verecek....ona göre oynamalıyız....
3 anahtar demiştik, ikisini yakaladık, sonuncusu için son 3 dakika,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
eğer 65000 yapmadan 700 ün altına kayarsa cort fırsatını kacırdık demektir....eldeki cortlarla avunacagız..bir daha 65000 e gelmez...
şimdi 60 lık yeni barını aldık, 120 ve 30 daki baskı henüz yetmedi, ..bu nedenle cört önerimi 65325 üstüne ve 65525-425 altına kaydırmıştım, 60 lık bir saat için de belirleyici olacak, 120 liği incelttiler çünkü, bu baskı ile 525 -425 basamassa 120 liğe inceldiği yerden basarlar,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri