iyi akşamlar.......
yarın yeni bir gün.....cumadan önceki gün......önemli.....
geceye sıfır işlem şort........
hayırlısı olsun...........
iyi akşamlar.......
yarın yeni bir gün.....cumadan önceki gün......önemli.....
geceye sıfır işlem şort........
hayırlısı olsun...........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Benim sistem gene long kapattı.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
son dakika haberabd de petrol stokları zalmışşşşşşşşşşşş
ölu kedinin bu gun son zıplaması![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
15 dk grafa projeksyonel bi bakış attım .. gap up i think ..
fxci patron sen aç anketi .. ben açmayacam .. emortım petrım açardı .. oda terk etti bizi .. gayri sen aç abi .. üvvv ..
2013,00
shortların yarısını kapattım , yarısı duruyor. 64.4 altında kapatmadan shortların gol olması zor
geceye 2/3 long...
sihirbazın en büyük yeteneği,yaptığı sihir değil,o numarasını yaparken izleyenlerin dikkatini başka yöne çekmektir...
herkese hayırlı akşamlar...
--Eksiklik Kendi Özümde--
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Allah(cc):Emrolunduğun gibi dost doğru ol. Doğruluk insanlarda bir erdemliliktir. dalkavukluk ise rezalet ve alçaklıktır. Kaygısı Allah ve Resulü olmayan insanların kendinden üst makamda bulunan insanlara bir şekilde yaranmak için kendilerini toplumun ve insanlığın iğrendiği şekle sokarlar.Bu tip insanlar kişilik çatışması yaşarlar ve zamanla bunalım sonucu aklı dengelerini kaybeder veya toplumda dışlanırlar.
Allah Resul u peygamber olmadan önce de peygamber olduktan sonrada hayatının her anı dürüstlük ve eminlik üzerine devam ettirmiştir.
YORUMSUZ.......
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bakalım yarın ne yapacak ömrü yetcekmi.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri