Duydunuz zilin sesini yarışma başladı...
Anlaşamadık ayrıldık...evlenmekte..ayrılmakta Allahın emri...
öyle öyle ....seni çok pis shortlayacam....sandıkta....
Duydunuz zilin sesini yarışma başladı...
Anlaşamadık ayrıldık...evlenmekte..ayrılmakta Allahın emri...
öyle öyle ....seni çok pis shortlayacam....sandıkta....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
vay anam vayyy EFG gene devreye girdi.. ula bunlar bildigin kapısıyolar.. resmen para savası yasanıyo suan ortadauahuahuah
ayaklar işe yaramayınca efg de devreye girdi du bakalım bunların şarjör nere kadar yetecek uahauhauha
yükselt yükseltte güzel bi shortlayak 975 shortlar az oldu..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Full siperdeyim..Bekliyorum..Hem rus hem ukrayna hemde japon cephesinde..
Beton dokuldu granit granit her yer..
IMF anlaşması hep beni gerer..
Cemmatçi Rakı içmez ama long sever...
Bu seferde sen ananı da al git ,yoksa ayılar yer..
Olsun kan kırmızı bayrağım gibi bu yer..
hastaton benim 5 dakkalık sibop da zoort demiş accuk seninkinin yandan memişi yua o bakhımdan deyorum
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Konu kayahan tarafından (10.03.10 Saat 16:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: xx
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Longa geçtim![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
arkadaşlar, fikir versin diye atıyorum.
2 gün önce yine atmıştım aynı grafiği. trend çizgisi iyi çalıştı. ama 10.551 altı long için sakata girer... zira ilk desteği baya bi aşağıda kalıyor...
![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
64200 stop yeresi ve aynı zamanda 64100-64200 seviyelerinde shorta geçerim, değilse bu piyasa yukarı bencesaygılar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
dahada dikiş tutmaz buralar verecek iyi haberi olsa piyasanın tozunu atacak agalarda haber yok ustune ustluk kotu haberlerde gelmeye devam edıyor... 5.dalga baslasada soyle guzel bı arkaya yaslansak..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
IMF manipülasyonuyla paramızı alanlardan paramızı istiyoruz.....
"
HAKKIMIZI ÖYLE YADA BÖYLE ALACAZ...."AMA ORDA AMA BURDA AMA ŞURDA"..
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri