kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ey ahali.........
bu tepki çıkışıydı.....ew..ye göre 3. 2 si.....ve bana göre bitti.....
3.3 geliyor.......bilenler bilir.....çok sert olur....gap ile aşağı dalar.....
bu sayımı bozabilecek olay dünkü yüksek 65.525...in yukarı
geçilmesidir.......
KARA CUMAAAAAAA................
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Diğer topikte cemaatçi ,hukumetçi herkes long olmuş,20 milyar dolar ciro yapan ama 1 milyar dolar ihracat yapamayan Sapancı grubu bile zil takıp oynuycak İMF nalşması olmadı diye..
Halay çekin birde..Full BETON pozisyonuma devam ediyorum.Bu vadede diplere yaklaşır..Fuel bitti netekim.
Newyork times da ne makale çıkmıştı..Kağıttan kaplan.
doğa kanunlarına karşı gelinmez agalar.. 70 k düşüşünün 4.dalgasındayız ve 5.dalgamız eksik , pala afedersin yırtınsada bu 5.dalga gelecek diye düşünüyorum..
belki bakkal hesabı dıyebılırsınız ama böleyken böle diye düşüneyrum
kaldıkı hersey gün geçtikçe daha kötüye gidiyo.. eksi makasta oluşumuz bile yeterli sebeptir bence buyuk ellerin düşüncelerine dair.. düşemiyorlar çünkü satacak kimse yok.. fiyatları tutmak zorundalar ve bunu yapıyorlar .. iyi bi haber gelsede itelesek diye yırtınıyolar işte açık ve net.. yapacakları sadece piyasayı sakınlestırmek ve düşüşten umudun kesildiği anda basmak aşşağıya .. öyleki düşüş başladıgında insanlar ışık görmüş davşan gibi ekrana baka kalsın.. bugun sabah degilde öğlen gelmiş olsaydı bu ımf haberi hersey cok farklı olucaktı bundan adım gıbı emınım... haber erken geldiği için tutmak zorunda kaldı pıyasayı.. kendi bilir isterse gitsin 66 ya mı gider 67 yemi 75 e mi takılsın dursun.. piramüd didik kaçbin yıllık teknoloji var didik dinletemedik...
SSSD 64975 maliyette..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Arkadaşlar MTX sorun yaşayan varmı evvelden donuyordu şidi tamamen gitti,
Ah ENORTON neredesin MTX fırca atacak kimsede kalmadı
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
Pastada others 3000 long gozukuyordu en son..Vade başından verebilcek arkadaşa dileğim japon bir hatun![]()
çokkkk enteresan........
pozisyonuma inanmama rağmen dizlerim titremeye başladı.....
dişlerim birbirine vuruyor...hakim olamıyorum.....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
yaw arkadaşlar bu arada konuyla alakalı diil ama...a rh(+) kana ihtiyaç varmış...istanbuklda olup bu grupta tanıdığı olan ya da verebilecek durumu olan arkadaşlar bana ulaşabilirse çok sevinirim...
şimdiden teşekkürler..
--Eksiklik Kendi Özümde--
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri