ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
uzundur takip ederim bugün yazasım geldi
tekrar söyleyeyim uzunda olan kardeşlerimi yanıltmak istemem ama ew analizleri şiddetli birşekilde düşüşü destekliyor. Yanılma payı varmıdır tabiki vardır. Uzunu düşünen arkadaşlar neden uzunu düşündüklerini paylaşırlarsa tartışırız diye soruyorum. mesala ew analizi yapıpta uzunu bekleyen var mı varsa dalga sayımları nasıl belki yanlış sayıyoruzdur. ben dalga sayımımı söyleyeyim 5 dk lıkta 3 nolu anadalganın içinde 1 dalganın 3 dalgasını yapmak üzere olabiliriz. 1 nolu dalganın hedefi bugün aksam 63500 civarı
abeyim ew analizleri...di li geçmiş zamanlar içün birebirdir...ha bi de 5 dk lık vob grafıınde kanımca obo tobo,flama kıl tüy yün ,cup,kulp aramak çou zaman yanıltır...tabe nacızane görüşüm...
--Eksiklik Kendi Özümde--
saat 16.00-16.30 gıbı ,tırnaklarını yıyerek düşüş bekleyen bir grup olacak mı acaba...ha önceden verir ayrı bilemem...ama o zamana kadar tutarsa ööle bi pozısyon ve psikoz içinde kesinlikle beklemek istemiyorum...
--Eksiklik Kendi Özümde--
geldim.. 65025 kısa son pozum ama ümitli ve müsterih değilim .. mesut abii . çişim geldi .. ben inecem durdururmusun aracı . .eheuheu![]()
2013,00
hazıne ıhalesine gerekli talep gelmiyecek. borçları bu faizlerle takla attıramaz. faizlerin yönu yukarıya.. enflasyon canavarı maliyet enflasyonundan dolayı yönu yukarıya işşızlık canavarı hızla buyuyor.. ekonomi strıptız yapıyor.. alacak borç zinciri koptu..merkez bankasında kullanacak barut kalmadı.. artık deniz tukendi.. crashhh tum hızıyla yolda...
![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Gelecegi bilmek mümkünmü sorusu insanlığın en büyük merakıdır. Ama borsada gelecek öngürülebilir.benim öngörüm yanlış olabilir ama bu borsanın öngörülemez oldugunu göstermez.Bak simdi biraz önce söylemiş oldugum omuzu yaptı bunun manası 1 saat içinde 64000 e gidiş demektir. eger obo yu gecersiz kılan bir hareket cıkarsa 65200 üstüne cıkabilir. bu iki secenek dışında bir şecenek yok obo da 64550 den 65050 ye bir cizgi ve 500 puanlık hedef var buda 64000 hedef yapar ki buda ara hedeftir. 5 dk grafik hakkında dogrusun eger alışkın degilsen zorlanırsın. ama 5 60 günlük farketmez borsada hersey aynıdır. çünki insan psikolojisi aynı dır
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri