şelale başlamıştır hayırlı olsun..........ha ha ha ne dedik basın dedik tepe dedik.......işkembei kübra deel dedik.....
şelale başlamıştır hayırlı olsun..........ha ha ha ne dedik basın dedik tepe dedik.......işkembei kübra deel dedik.....
sn gandi haklısın o tv lere sıfır gacıları çıkartıolar bide geyik muhabbeti yapıolar iyi kötü ekonomi okuduk 20 yılı aşkında ekrana bakıom.. utanıorum ya kravatlı adamların gözümüze bakarak sıkmalarını..
usaglar...
dün gece...türkiyedeki sistem...hükümet...bankalar ve tusiad...bu haber için önlemlerini almış....bunu unutturuncaya kadar....
hem faizi...hem doları...hemde borsayı tutar bunnar....
biz unutunca...DÖŞERLER...
palaya demin telgraf çektim. nostaljik bi adam seviyor eski şeyleri. ptt nin de hizmeti var zaten. e-telgraf diye ordan çektim.
dedim 65,000i bu denemede de geçemezsen sen sağ ben selamet dedim.
this is a war between good and bad, mert and namert - kha
BU BAKIMDAN...kuzu saglı sollu tokatlarına devam edecek....
adammı nerede onlar, geçen yazdıydım, bu cebc süslü dil bilenlere geçmeden önce, iki tane bir erkek bir dişi vardı, bunlar hale devam ediyorlar, ama sene 1998-99 du yeni yapılanma yaptılar, yeni ekibin içinde bir tane delikanlı vardı, iki haftada biletini kestiler, adam gibi adamdı, dayanamıyordu çocuk, hemen anladım,...............
şimdi mahvi bile fenerbahçe yazıyor, bu adamcaz 2000-2001 de krizi bilerek farkını ortaya koymuştu, şimdi yerinde yeller esiyor, servantesten geçilmiyor artık, moda sanki anasını satiim,.......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri