spot sabah gapini doldurmuş oldu böylece ..
kısayım müsterihim ..![]()
aslında değilim ya neyse .. üvvv ..
![]()
spot sabah gapini doldurmuş oldu böylece ..
kısayım müsterihim ..![]()
aslında değilim ya neyse .. üvvv ..
![]()
2013,00
şş eks, altın maks kaça kadar gidecek duymak ister misin.
isterim dersen limit'e 100 kaat gönder yaz 3333'e gönder.
ulem burdan tepecek dediğimde tepişe oynasaydım güzel para yapmıştım bea...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Yanlış anlama olmasın...Her kim yasalara göre bir suç işlediyse, adı sanı rütbesi, mevcut yada eski görevi her ne ise yargılansın ve cezasını alsın...Ama bu işte bir tuhaflık yok mu? Suçlu oldukları belli olmayanlar tutuklanırken, suçlu oldukları ispatlı olanlar ve bunu da kabul edenler neden brakılır?Hukuk kamu vicdanını yansıtmalı derler...gerçekten de öyle olmalı...
DURUŞMA -1
Hâkim: xxxxxxxxxxxx örgütüne mensup musun?
Zanlı: Ben xxx mensubuyum, başka bir örgüt bilmem.
Hâkim: Darbe planı yaptın mı? Yaptırdın mı?
Zanlı: Asla! Ben ve mensubu olduğum xxx demokrasiye bağlıdır. Darbe, Cunta yasadışıdır. Bize bu tür suçlamaların yöneltilmesini kabul etmiyor, kınıyor ve reddediyorum!
Hâkim: Hükümeti ve Anayasal düzeni, cebir ve şiddet kullanarak yıkmaya teşebbüs etmek, bu amaçla gizli örgüt kurmak ve bu örgüte katılmak suçunu işledikleri hakkında kuvvetli şüphe olduğu için sanığın tutuklanmasına karar verilmiştir.
DURUŞMA-2
Hâkim: yyy Terör Örgütü'nden ayrılıp, ''etkin pişmanlık yasası''ndan yararlanmak amacıyla, Kandil'den geldiğin doğru mu? Terör Örgütü'ne katıldığın için pişman mısın?
Ppp Militanı: Biz, önderimiz ccc'nun emriyle, T.C'e mesaj getiren barış elçileriyiz. Pişman değiliz, pişmanlık yasasından da yararlanmak istemiyoruz.
Hâkim: Yani ppp'den ayrılmadınız, pişman değilsiniz, ccc İSTEDİĞİ İÇİN,ONUN MESAJINI GETİRDİNİZ, öyle mi?
Ppp Militanı: Evet! Aynen öyle, biz elçiyiz.
Hâkim: Terör Örgütü'ne katıldıkları için pişman olduklarını, hiçbir suça karışmadıklarını, etkin pişmanlık yasasından yararlanmak istediklerini beyan eden sanıkların serbest bırakılmalarına karar verilmiştir.
DURUŞMA-3
Hâkim: llllll darbe planını hazırlayıp, hükümeti devirmeye yönelik gizli bir örgüt kurdunuz mu? Cami, müze bombalamayı tasarladınız mı?
Zanlı: Asla ! Bu suçlamaları kabul etmiyorum! Bize bu suçu atanları lanetliyorum! Şerefle 45 sene hizmet ettiğim xxx, Vatan ve Millet için canını seve seve feda adecek kahramanların ocağıdır. Ruh hastalarının düşüncesi olan bu tür düzmece planlarla xxx'nın ilişkisi olamaz. İddiaları reddediyorum!
Hâkim: Hükümeti ve Anayasal düzeni cebir ve şiddet kullanarak değiştirmeye kalkıştıkları, bu maksatla gizli örgüt kurdukları konusunda kuvvetli şüphe olduğu için sanığın tutuklanmasına karar
verilmiştir.
DURUŞMA -4
Hâkim: Uyuşturucu kullandığınız, bulundurduğunuz, uyuşturucu örgütlenmesine katıldığınız doğru mu ?
Mega Star T.: Uyuşturucu kullandığım ve bulundurduğum doğrudur. Satıcı veya örgüt mensubu değilim.
Hâkim: Sanığın serbest bırakılmasına karar verildi.
Imf haberi palayı kıstırdı, dışarda satışlar başlamadan malı çıkması lazım, yeni tepe yapmayı deneye bilir pala amca..
BABACAN:"IMF İLE PROGRAM YAPMAMA BİZİM KARARIMIZ".
MATRIKS
Hani akşama sabaha hallediyordunuz,hani anlaşma bitti gibiydi..hani güne olmazsa haftaya tamamdı....hani hani hani....
Babacan:Bizim acil bir IMF anlaşmasına ihtiyacımız yok şu an...
yani yani yaniiiii
Isı hararet vs vs...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
YAVUZHAN abi,
Bi "ceee" desene..![]()
En az 3 HİSSE...
65200 yolsuları kalmasın sınırlı sayıda yer var
still long
PUPU gelmiş
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri