gulp...sen diyene kadar hiç fark etmemiştim..yok abi, o şekil ideolojik bir şekil değil...duvara gölge yapıp yeğenleri eğlendirirken çekilmiş o foto..yoksa ideolojik olarak bir manası yok
sen yine de eli indir öyle çektir bi avatar resmi.
götürüverirler bak tergenekon pergenekon diye bi gezegen ismi uydururlar.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Philip K Dick okuyanınız var mı. Bilim kurgu yazarıdır. 20-30 yıl evvel yazdıkları bugün dünyada satır satır gerçekleşiyor. Gerçekleşmeyenlerde az zaman sonra gerçekleşir.
bilime ,bir bilimkurgu,bir de sihirbazlık öncülük etmiştir tarihte...
sen yine de eli indir öyle çektir bi avatar resmi.
götürüverirler bak tergenekon pergenekon diye bi gezegen ismi uydururlar.
yok tahminimce bana daha sıra var... almanya, italya (<1940). endonezya, iran ve malezya örneklerine bakıyorum...tahminim bana sıra 2 yıl sonra falan gelir...
yok tahminimce bana daha sıra var... almanya, italya (<1940). endonezya, iran ve malezya örneklerine bakıyorum...tahminim bana sıra 2 yıl sonra falan gelir...
Sistemciler, sistemini geliştirmek isteyenler , senin bilgisayarlara el koyarlar hemen , herhalde..
Philip K Dick okuyanınız var mı. Bilim kurgu yazarıdır. 20-30 yıl evvel yazdıkları bugün dünyada satır satır gerçekleşiyor. Gerçekleşmeyenlerde az zaman sonra gerçekleşir.
bosajjj..örenkli türev açıklaması yaterli olmadıysa daha derine inebilirm..hatta 2 nci ve 3 üncü türevlere de örnek verebilirm...
Yer imleri