Saatlikte CMO(21)... Severim...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Neyse, gelelim hayatın gerçeklerine,
VOB 20 dk'lık.
Yükselen beyaz kırılırsa boz ihya olur. Kırılmadığı sürece 66.5'ler hala hedef dahilindedir.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
IMF başkanını meclis seçseydi böyle olmazdı...IMF başkanını meclis seçsin.
traban olmasın.. o ne bilmiyom ben patron..
bilmediğim şeyi istemem...
taban dedim.. sen istersen yaparsın patron...
yanına bikaç kişi al.. kimi istersen... boz amca ve asti gönüllü gibi..
bi zahmet el atıverin şu işe...
bugün altın vuruşu yapıp bitirelim....
yoksa bu palayla ugraşılmaz... böyle durdukça her ipnnnneliği yapar..
artı neyim kapatır...şimdi kafasında 40 tilki 40 ayı 40 boga dolaşıyordur palanın..
hangisini ıssızda yakalasamda becersem diye....
kurtar bizi paladan.....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
IMF kaynaklı haberlere dikkat ediyormusunuz,gerek genel gidişat,gerekse ülkelere dair açıklamalara....
boz'un ayak seslerimi neeeee....![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
devlet de vergileri arttırır...alınan vergiler vatandaşlara yiyecek ve yakacak ,saalık olarak verilir...eğitime gerek yok,çünkü ihtiyaç yok...doyalım yeter...gül gibi geçinir gideriz walla..
--Eksiklik Kendi Özümde--
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri