kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Why canina.
Sazan amiral gemisi Ana sistem - Sazan Classic@20 LONG.
Dolayısıyla da Sazan.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Ralli ralli ralliiiii
Kapanışı yapmaya geldim bugün kapanış 65000 üstü olurehuehuehu
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Peki al sana fikir...İlk fikir; EN dandik çiftleşme bile MOV dan iyidir..İllede bir MA kullaancaksan DEMA kullan...Aha sana hızlı gıprak RSI ile, yavaş manda MACD nin çiftleşmiş hali ile bir formül parçacığı..Sistem diyemiyorum, buna ssitem dersek diğerlerine haksızlık olur.
Sistem işlerine ilk başladığım günlerde yazdığım 15 dklık sistemcik .....ey gidi günler ey...bu haliyle çok matah bir şey değil ama belki üzerinde çalışmak filtreleyin dakmak isteyen olur.. ..
kozmik odada saklanma süresi dolduğu için ifşa ediyorum
A:
if(RSI(12)>RSI(24),1,0)+if(rsi(12)<50,0,if(rsi(24) >50,1,0))+if(rsi(12)<50,0,if(rsi(24)>50,1,0))*if(R SI(12)>=RSI(24),if(macd(24,12,9)>macd trigger(24,12,9),1,0),0)=3
S:
if(RSI(12)>RSI(24),1,0)+if(rsi(12)<50,0,if(rsi(24) >50,1,0))+if(rsi(12)<50,0,if(rsi(24)>50,1,0))*if(R SI(12)>=RSI(24),if(macd(24,12,9)>macd trigger(24,12,9),1,0),0)=0
Dün bu vob 64000 olur demiştim, nitekim 64000 e doğru düştü ama 64000 görmedi, çalım attı namıssız, 64200 den yukarı döndü görülüyor şimdilik, uzuna geçmemin sebebi budur, tabiiii önemli diğer sebep günlüklerin alda olması, yani bugünkü harekette günlükler alda iken oldu ve 64000 görmediğinden ki bu seviye görülseydi kısaya devam ederdim, şimdilik uzunsaygılar.
Not: Bu kadar uzun açıklamayıda ısrarla beni takibedenlerime yapıyorum,takibedilmemi ise kimseye tavsiye etmememe rağmenhatırlatırım.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
istihdam piyasasinin tadi yokmus..
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
LONG olan Classic Sazan'ın perfomansı.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri