çıkılın yoldan gayri çok opt edilmişti o eyi deel emme gobidik güzel duruyore
fekat bunu metastocka uyarlayamadım halen bu aksam bakarım uyarlarsam metadan bunuda gonderırım .. malum matriks kullanmayı sevmeyom
emme ben 60 dakkalııma uyuyorem biliyonuz gayri
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
ay ken get no satısfekşın...TGG=2 alıcı satıcı dengelendi..sırada new turn var..hatta new turn on the way
MPR-FAST
MPR_SLOW
![]()
Sazan 600'den bir 1/3 Long'u daha kapar.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
bişey daha var Selçuklu.
5'liklerde oluşan formasyonları hiç dikkate alma derim. en dandikleri, en çalışmayanları, en çok yanıltmak için kullanılanlarıdır.
formasyonların hası 15'likte ve 4 saatlikte olanlardır.
hele hele 4 saatlik'te oluşan formasyonların çalışmayanı yoktur gibi bişe!
tabii ki sözüm VOB'dan dışarı...
VOB için yakında kendine has formasyonlar çıkacak. isimler listesi şöyle:
1-acayip hayvan formasyonu
2-bu ne lan formasyonu
3-yok deve formasyonu
4-ohaaaaa formasyonu
5-nooldu şimdi buna lan formasyonu![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
selam millet naber?
yaf boz ayim senin de su kara cumalarin carsambalarin bir gelmek bilmedi yaf. bekleye bekleye karardik..
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri