kenim, şortçu mu yoksa longcu mu buldukları tartışılır bence.
11bin naraları atılmaya başlayalı epey bir oluyor. ayuların sesi çok çıkmıyor.
altın kural 107'yi unutmamak gerek.
naçizane tavsiyem; çıkmaları veya düşmeleri seni bağlamasın.
2 kuralı hep uygula.
-fiyata odaklan, ama kaçtan geldiğini unutma. peşinde koştuğun marj makul bir marj olsun.
-daima, ama daima bir B planın olsun. borsa/emtialar/pariteler senle anlaşma yapmaz. 70bin görülme ihtimali, 50bin görülme ihtimali ile aynıdır. yani ikisi de mümkündür. o yüzden şu olmaz deme. olma ihtimali filizlenmeye başladığında ne yapacağını çoktan düşünmüş ol...
bol kazançlar.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Valla dün ıstratejist (ki artık ona Strategist üstad demek itiyorum), bana bir mail gönderdi..Dalga geçer gibi, bu sistemi daha da iyileştirebilir misin dedi..Ben şahsen gördüğüm manzara karşısında şok oldum..İyileştirmesine iyileştirdim filtre miltre ile %10 kadar...Ama gelen halinin performansını görseydiniz...Valla strategist patrona o sistemi benle paylaştığı için teşekkür ederim..Gerçi o, bu performans mümkün değil acaba hata mı var kuşkusu ile yaşıyordu yani çok da bilinçli paylaşmamış olabilir..Ama bu benim teprik ve teşekkür etmeme engel değil..Bravo Strategist üstad![]()
bu son vuruşmam......voborsada......
tahminen önümüzdeki hafta pozisyonumu kapatacağım....
ister kazanç....ister zarar olsun....
pozisyonumun sonuna kadar burada ve arkasındayım......
kara cuma......boğa soykırımı...
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
YYSD..gahrolsun şort skuziciler
yo yo çıkmaları yada düşmeleri bağlamıyor beni arada ky piskolojisnini anlayın diye yazıyorum .. belki gözlem yapan vardır diye.. altın kural 107 ben nerdeysem piyasa tersine giderstopumu 66666 olarak belirledim .. oraya çıkana kadar shortlarım cıkmazsa kendı bilir elimdekilerle devam ederim .. şimdilik sistem ile uğraştığım için pek önemli görmüyorum aldığım pozları maksat muhabbet olsun 5.dalgada sörf yapmış olalım diye şhortladım..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Onlardaşaşırdı
Sistem benden bu sabah 'beni hatırla' tikli olmasına rağmen password istedi ve doğal olarak hatırlayamadım...Maile password istedim ve bir baktım kullanıcı adım 'Javacheff!' değil 'Javacheff' olmuş; ben de bu şekilde sisteme log in oldum. Demin baktım üye listesinde hem 'Javacheff!' hem 'Javacheff' var. Sn. Hellim'e özel mesaj da atamıyorum...
Sn Hellim, burayı okuyorsanız yardımcı olur musunuz lütfen?
Hani aramızda kalacaktı..
Neyse, bu sistemde kullandığım fikri tamamen sana borçluyum patron, alçakgönüllüğüne hayranım. Sistemi geliştirmede %80 pay senin.
Madem ifşa oldu, getiri sonuçlarını da arkadaşlarla paylaşalım. Aşağıda 15dk'lık ve 60dk'lık getiri sonuçları var.
Soracaklar için, sistemde REF(+), ZIGZAG, PEAK, TROUGH hile yapan fonksiyonları yok. Zaten bunları kullandığınızda hatalı işlem sayısı çok düşer, aşağıdaki görüntülerdeki hatalı işlem sayısından bunların kullanılmadığını anlarsınız.
Bu arada Astatin patron, Sazan abi'nin bahsettiği Sidabumi abinin elde ettiği saatlikte 7 haneli yüzde getiri rakamlarını da elde etmiş olduk böylece...![]()
Stratageist Patron birde resmini görsek nasıl olur acaba mümkünmüdür
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri