bakın vopa hele kelli nireyi destek yapıyore
çizgılarım kalın ondan belli olmuyore 646xx yeresi teknik olarakh önemde gayri
![]()
bakın vopa hele kelli nireyi destek yapıyore
çizgılarım kalın ondan belli olmuyore 646xx yeresi teknik olarakh önemde gayri
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
geldim .. stop yok long devam . .üçgen flama falan oldu .. ne tarafa kırarsa artık ... bence gol olur ... sayım belli projeksyon belli .. 750 altı sayım ve projeksyon exx olabilir .. eheuhue![]()
2013,00
astatin patron niye siliyon mesajı .. merak ettim şimdi ne yazmıştın .. üvvv . ..![]()
2013,00
kullanıdıgın gemıs datalara bi göz at , eger ms downloader ıle bu verıyı cekıyosan soyle bır handikapın var farketmıssındır belkı de ..
nısan vade ıcın nısan vade kontratın subat oncesı degerlerını de kullanıyor , bu şu demek bir çok barın hacim bilgisi 1 lotbunu 5 dk lık datalarda daha iyi farkedersin..
ha yok matrixten alıyorum yakın vade uzak vade dıyosan bu konuda bı eksıgını farketmedım ama eger dosyan kontrat adı ıle kaydedıyosa barlara goz attıgında bunu farkedersın..
saatlik te de aynı sorun vardı.. günlük için kontrol etmedim ama ms downloaderda boyle bı sorun var.. nasıl halledılebılır bılgım de yok.. cunku dosyayı kontrat adı ile kaydediyor..
aklıma gelen tek sey her vade aktif baslangıc ile bi oncekı dosyayı merge etmek.. bunun dısında dogru bılgı tutmak bıraz sorunlu..
matrix kullananlarda bu sorun yok bildigim kadarıyla..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
fxci patron golu atalım bence .. 75.000 olsun .. üvvv ...
2013,00
emortım yavızhan patronlar ayıp ediyolar bence .. hiçmi hatrım yok abiler .. yazın işte nolacak ...ü
2013,00
şarjörü doldurdum gariii
64850 den 1/10 short.. bakalım benı ne zaman vazgecirecek bu pozdan.. bi sonrakı short yerem 65500 her 500-600 puanda bi kademe poz artırmayı dusunuyorum ne tarafa olursa olsun.. ula uzun suredır pıyasayı ızlıyodum poz almadan bakalım bıraz da yavas yavas trade edelım nolucak merak edıyorum...
İMKB 100 Endeksi 137 puanlık artış ile seansı 52,763 seviyesinden kapattı. İşlem hacmi 903 milyon TL olarak gerçekleşirken, piyasaya ilk on aracı kurum bazında 1 milyon para girişi olmuştur. Altın/Ons fiyatı 1,134 dolar civarından, Dolar/TL kuru 1,5330 seviyesinden işlem görüyor.
mörtrix
para da girmemiş zaten bugun1 m ytl yetmez bugun ıcın daha fazlasını yapmaya.. izmirinkavaaaağyirimoayağğ diyorum palaya burdan..
bakallım nere kadar yukselteceksin..
5.dalgan eksik şurdan şuraya gidemezsin normal koşullarda.. ha burası normal mi değil tabiki ama genede meraklla beklyorum heran imf bile gelebilir o derece tırsak ve uysalım..
boşver patromz bizi sevmeyorlar dimekki savlık olsun gayri
hepsinin göynü hoş, palalalı bol, savlıkları yerelerinde ossun gayri.
Hep söylediiim bi dene sözüm var ....
iyi insan olmak istiyosen eger taş atana gül atmakla kalmaycan gayri... gül attıktan zonra , ona gül atmasınıda övreticen..
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri