long devam gayrı
long devam gayrı
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
ooo may......
indiklerdeki uyumsuzluklara bak...TGG 2 civarında zigzaglar çiziyor...çok pis bir hareket yolda..du bakalım ne olacak..sat gelirse kolay takılırız da, long devam dere, flat pozdan longa geçmek zor olacak..üwww
![]()
übbbeee alert...15 dklık ziestem geçici sat vermeye başladı...13:15 e kadar bekleyek bakalım kesinleçekmi
5 dakkalık sibop verem barim hetraksyon yok napalum...
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
ööööfff..sıkıldım ben ama..geçisi sat kayboldu..hadi be pelam...bi şekil yap
2-3 gün uyutur artık
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
65800 hedefim VOB da , Spotda 66300, X100 de 53500 civarı bakalım buradan donerse super olur...
Bir soru: Sistemlerinizde MFI gibi hacim bilgisi içeren indikatörler kullanıyorsanız, hiç sıkıntı yaşadınız mı? Şundan soruyorum, eğer Matriks'den fiyat bilgisi bile doğru dürüst gelmiyorsa, hacim bilgisine ne kadar güvenebiliriz?
Bir sistem var geliştirdiğim, ancak giriş şartlarında iki tane hacim içeren indikatör var, geçmiş test sonuçları iyi ama güvenebilir miyim bilmiyorum... Dediğim gibi, adamlar fiyatı bile doğru dürüst iletmiyorlar, kimbilir hacim bilgisinde neler dönüyordur...
Sazan 5 dk'lık arkadaşlarından ayrıldı ve Short oldu.
15 ve 20 dk Longus hala.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri