Sayfa 166/925 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon
11090 sonuçtan 1.981 ile 1.992 arası

Konu: borsada...delikanlılar harman oluyur.....

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Bu ayu milletine bayılıyorum, bende ayuyum ama benim ayuluğum başka anarşistlikten kaynaklanıyor,.......

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

2. 4 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

parayı gap tırmayın lazım olacak, şöle ilk cortları bir 700-800 yuakarıya tırmanın bari, bu adam cörtleri teslim almadan soğuk ter yeresine kadar bırakmaz, şimdiden tasarı duası edin, ama nerede ortalığı karıştıracak 5 okka adamlar, mumla ara bulasın, bunlarla gerdeğe sakın girmeyin ha, hep beraberler ona göre, bu yüzden akıllı olmak şart, ben sizi cortlattıracam hem de en tepelerden öleki yumurtalar bile çift sarılı olacak, .........

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

pek sayın değerli forumdaşlar,

geçen haftaya ait seans topiğindeki analizlerimi 3 -5 saatimi harcadıktan sonra bir araya getirerek sizlerle paylaşmak istedim, sonuca kendimin bile şaşırdığını itiraf etmeliyim, meğer harman olmuşuzda bir habermişiz,.......

geçen hafta objektif olamayan subjektif bir borsa vardı, bu borsa ile mücadele iki şekilde yapılmalı, çok iyi bir teknik analiz araçlarına sahip olunmalı, veya iyi sinyal üreten sistemlere, fx ci gibi, ya da benim gibi,.......diğer açıdan makro ekonomoyi ise dov için isterken, malesef ülkemiz için ise iyi bir siyaset takibi yapabilmeliyiz, ama biz yinede tekniği veya sistemi elden bırakmasak daha iyi olacaktır,.....

nedenmi sermaye pyleri ve türevleri algı ve algılatma üstüne kurulu da ondan, geçen haftanın son üç gününde olduğu gibi, grace ile çarşamba, ermeni tasarısı ile perşembe ve son olarak tarım dışı istihdamla ABD verileri, bir tv kanalının bu konudaki gayretleri ise görülmeye değerdi, tiksiniyorum yaptıkları ucuz ve ayakları yere basmayan işten,..

tavsiyem o durki kapatın ve açmayın, bakın herşey nasıl güzelleşecek birden,.......

ağam bu kirletilme olmasaydı soyacak bir tane vatan evladı bile bulamazdı inanın, ABD verileri hiç önemli deyil dostlar bu anlamda, algılamayın yeter, teknik zaten size söylüyor bunu, öleki tasarıyı bile tutturmamıza rağmen gol atamadık bu durum yüzünden, ama golü zaten hep beraber atacağız hemde yıparanmadan,.........

şimdi arkanıza yaslanın çayınız veya kadehiniz elinizde ben ne yaşamışım takip edelim hep beraber, evt geçen haftayı hep beraber yaşayalım ki ayaklarımız yere bassın verdiğimiz kararlarda,.......

başarılar dileklerimle,

İndregandi,....

6. 8 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

28.02.10

günlükte al sinyali gelecek, çünkü bölge olarak aşırı satış sınırını test ettik 59625 le, buna karşılık 120 likte tam direnç sınırında sayılırız cuma kapanış itibari ile, 61350 kapadı, 500-575 arası direnç, 150 puvan yani, + futura gap var, - futura tahsilat var gider geliriz yani,..........yataydayız, günlük al sinyali çakana kadar, zorluk bu sinyal geldikten sonra,.......

8. 3 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

01.03.2010
    günlükte hem sistemden, hemde indiklerimden geçici al sinyali gemiştir, 62350 test edilebilir, daha yukarıki değerlerin ise bu gün için haber olamaksızın realizasyona uğrayacağı kesindir, bu yüzden dizilişim 62825, 62925, 63175 ve 63325 short yönündedir, 62175-425 e kadar ise longlarım flat olmuş olacaktır,........
    bu gün yön yukarıdır, veya geçici sinyal gün içinde geri çekilip tekrar konacaktır, buna karşılık tabiki düşük seviyelerden long mantıklıdır,

01.03.2010

şartlanmak iyi olmaz, yataydayız ve trade yaşanacak, buna şartlanırsak iyi olur, olay şudur,.....
    aşırı satış bölgesinin 59625 ile çizgisinden döndük, bu günise günlükte geçici al sinyali çıktı ve 120 liğe kadar olan zaman dilimleri pazarlarını oluşturarak trade uygun hale geldiler, şimdi sıama günlükle yapılıyor, geçici sinyalden bnu anlıyoruz, öyleyse aşırı satış bölgesindenden geçici sinyal vererek kurtulmaya çalışan bir py ile, hassas bir konjoktürün yarattığı bir gerilim var, günlükten satış yiyene kadar aşağıdan alıp yukarıdan satmak mantıklı geliyor bana, aralığımız 59625-62100 de,(şu an için) günlük direnç 63000 de, yani 59625-63000,.......3400 puvan, ........
    bu gün en fazla olacak, aynı bar üzerinde gidip gelmek şeklinde olur, yarın ise daha yüksek fiyatlardan aşağı basabilirler, strateji şu olmalı 1000 puvana yakın düşüşlerde aşağıdan long olmak, şu anki bu orta fiyatlardan 1000 puvana yakın çıkışlarda şort olabilmek, ama lon yönü unutmayarak, önce longu deneyeceğiz, sınıyacaz, olmassa şort kararı vereceğiz, şimdi geçici sinyalle ilk sınama başladı, herkese başarılar,.....
    01.03.2010
    5 dakkalıkta 400 savundular, 375 kapadı, sabahki öngörümüz gerçekleşti, paunda rağmen cesur bir ağa vardı, demekki ağa paundu biliyordu, bundan sonraki stratejimiz, lönk yönümüzü kaybetmeden günlükte baskı alana kadar ucuza alıp pahalıya satmak, marjlar uzun olmalı 1000 puvan civarı taki baskı gelene kadar, şimdi kapıyı açtı içieri girin lütfen dedi, biz de aralıktan bakıyoruz ölece, içerde beşir mi var meraklıyız tabi,........ama kapı açıldı şimdi sırayla girecez, taki kapanana kadar, işte bu baskı oluyo, buradan söylecez, diyecez ki bu baskı ona göre,.......tradeyi unutmayacaz, şu anada lönk deniyoruz sadece lönk deniyoruz, lönk deyiliz yani, trade bu yüzden, niyet ölçer 63425 te herkese başarılar,
    iyi akşamlar........

01.03.2010
    Dov bundan sonra 10371 de VE ÜSTÜNDE tutunmaya çalışacak, şarjörleri doldurdu, 10371 altı kapanışlar bizde iyi olmaz, 325 altı hiç iyi olamaz, avrupa adına yara yalayan bir dovla karşı karşıyayız, kendi haline bırakın dedi doktor,....

01.03.2010
    Soru şu vobda dolara satış yazabilecek varmı,

01.03.2010
    yarın 63 üstünden basarım zevişme için, yere sçmiyorum, öle gelişgüzel yazıyorum rakamları, olgunlaşanları realize ediyorum sonrasında, yani hep py de malım var şort veya long olarak, genelde bu yöntem long daiyi işliyor, şort için tek kalem daha iyi, çünkü longda ağa bir torba bağlıyor, yeniyor, ikinci torba, kırkbayır, conkbayırı derken rahat rahat trade olanağı var, şort yıldırım çarpmış gibi, birden, bu yöntemde onun için uygun deyil boz ayım,

01.03.2010
    bu 62500 varya boz ayım, düşüş öncesi yani 59625 öncesi güzel çalıştı, dirençlerde değişme yok,sabahkilerde, zaten 60 da sildim defterden artık,
    120 ve günlük,

01.03.2010
    önemli yere ama bugündü, nostalji yaptı ağa, kesilen boğaların arkasından ağladı bir müddet, zaten dovun bu neticesine +gap olur, şimdiki yere 63000, 325,400 üç tene arka arkaya, üçüde ayrı cinsten ihtiyar,

01.03.2010
    böyle başlamışız, böyle bitirmişiz,.....
    ağa satarken sandık bölgesi dışından alırım, ağa alırken sandık bölgesi dışından satarım, taki al sinyali oturana kadar, şimdilik sinyal geçici, içi dolu deyil, öyleyse sandık bölgesi dışında kalan 63325 ve üstünden cört, 61500 ve altından trade amaçlı long açılabilir, pozda olanlar -gap veya +gap alıp ters dönebilir, 63325 ve 61500 arasında ağayla düşüp kalkılır, .....
    59625-66800 bölgesindeyiz, aralarda, 63325, 61500 var, alış kapısı aralandı bizde kapı aralığından içeriyi görmeye çalışıyoruz, içeri girdiğimizde günlük pazar başlayacak, ........

10. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

02.03.2010
    62825, 63125, 63325 kısa bekleyenler,
    61375, 61225, 61125 uzun bekleyenler,

02.03.2010
    poz alıyorum, 200 puvana döküyorum, poz alırken destek direnç bunlara bakmıyorum, destek direnci foruma yazıyorum, takip eden olur diye, sandık bölgesinden uzak duruyorum, sandık bölgesi üstünden veya sandık bölgesi altından trade yapıyorum, hepsi bu,.........genel beklentimi az önce yazdım, oraları olursa tutarım örneğin, şimdi 825 den kısa yapmışım neyini tutuyim, sis alda, genel yön alda, onu hemen 625 yazıyorum örneğin, gitmeyenlerde bekliyor,

02.10.2010
    orada graceyle başlayan dümen var, algılama yapıyorlar, algılattırıyorlar, tekme yediler, soğutucu sıkıyorlar, aslınada bir şey olduğu yok, obamanın demeci vardı, soğutacaz diye, şimdi dxy yükseltiyorlar, bunlarda düşüyor, dxy yükselmeliydi bunlarda düşmeliydi, çünkü o yereye geldiler, üstü balondu, avroyo 1.25 mi ne dedik, denge yresi burası, golda bu sürede yatayda salak takılır,....hafifte olsa belirsizlik goldu biraz tutuyor o nedenle, yerelerinide yazmıştık geçmişte buraları geçerse bunlar iyi olmaz diye, o duruma daha var,.......

02.03.2010
    63382, bendiyim 400 sen de 375 buraya kadar yolu var, buraya gelip üstünde kalırise, yarında bir %2 döşerse, cörtlerden tahsilat yapmış olur, o yüzden laylay lom bitiyor, yiğidin harman olacağı yerler başlıyor,....
    Buarada 59625 den cört olan varmı acaba, veya 60xxx lardan,......
    önümüzde günlükte bir baskı kaldı, kaçtan gelir bakacağız, dün kapı açılmıştı içeri giriniz lütfen denmişti, bizde aralıktan içeriye dikiz atıyorduk, şimdi içerdeyiz,

02.03.2010
    bir cört biçilecek, birde lönkler bu ikiside olacak, şimdi cörtte bu tamamlanmadan, long biçmeye geçmez,............hareketler hızlı olacak,
    02.10.2010
    günlükte baskı yok realzelere dikkat ayu avıyla sonuçlanabilir, ayrıca realize boyuda uzun bunada dikkat, 62150-600 gibi düşünün, burası bile ayu avlar ona göre,
    günlükte baskı ise 10*10 kalasın toprağa çakılması gibi, ses getirir, henüz bu durum yok,

02.10.2010
    63475 de satıcıyım, gelirse gelir, gelmesse yine para yazar, yavaş yavaş belirtiler var, ancak 30 lukta bir tükeniş yükselişi olabilr, günlükte ise her şey sakin

12. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

03.03.2010
    Cnbc den, kadın papağan gibi, dakkabaşı grace söylüyor,

03.10.2010
    En azından 63000 altında emniyetteyiz, böle bekleyelim lem ağa, sen uçurum kenarında, bizim salyalar akıyorken, dursun zaman bir müddet,....

03.03.2010
    61500 ve altı lönk yeremdir, illaki bu gün olur demiyorum ama emniyetli yere, 63300 ve üstüde cört yerem, aralar mal teslimi,

03.03.2010
    şimdi bu düşüş için 62150-300 demiştik, 400 den şu an için dönmüş, burada dikkat edeceğimz şey 120 likte sıra payandada olması, ne yaptı 63 ten koydu, bel verdi ağaç, ama sıra onda, o yüzden henüz kalın düşüş yeresi deyil, trade yeresi,

günlük yönümüzde lönk, hani kapı açılmış içeri bakıyorduk, dünde içine girmiştik, laylay lom bitmişti,........şimdi içindeyiz işte lönk ve cört olarak, buradan yazacam anasını satıim, bir kaç banka batana kadar devam, lönkkende soyacaz cörtkende, ki bizi bize bıraksınlar,....

03.03.2010
    BULUM ARALIĞIMIZ GÜNLÜKTE 63500 - 59 625, DİĞER ZAMAN DİLİMLERİNDE PAZAR VAR, HFTA BAŞİINDA YAZDIM, GÜN YÖNÜMÜZ LÖNK AMA ŞU ANA KADAR ASIRI SATIŞ BÖLGESİNDEN DÖNEN TEPKİ LÖNKÜ, DÜN İTİBARİ İLE KRİTİK YERE TEST EDİLDİ VE BURADAN DÖNDÜK, AMA BU YERE 63450-500 BELİRLEYİCİ DİRENÇ DEYİL, ARA DİRENÇ, ESAS BİZ YUKARIDAN KAZIKDENİLEN KÜSKÜYÜ BEKLİYORUZ, YANİ BU GELENE KADARDA LÖNKÜZ, BU KAZIĞIN 66800 E KADAR YOLU VAR, BAK GİDER DEMİYORUM YOLU VAR, NE OLDU 63450 YE KADAR GELDİK DÜN, KAZIK İNDİMİ YOK, İNENE KADAR LÖNKÜZ O ZAMAN, ÖLE İSE İKİYE AYRILACAZ NE YAPTIĞIMIZI BİLEREK, YUKARIDA Kİ DÜŞÜNCEMİZ BAZ İSE Kİ ÖLE, ÇÜNKÜ BİZİ SAĞ SALİM TAŞIYOR, CÖRT TRDE YAPACAZ, LÖNK TRADE YAPACAZ DURUM BU, YANİ ÇİFT SOYGUN, AMA İYİ YERE KOYMAMIZ LAZIM, ALIŞTA SATIŞTA, YANİ PELANIN ZORLANACAĞI YERELERE YAZACAĞIZ, YOKSA O BİZİ SOYAR, GUDURSUN PEZEVENK İŞİ NE……

03.03.2010
    yazdıkya bullum, bugün emniyetli yere 62150 -500 lönk için, bak ben cörtüm, hafifledim yerine koyacam birazdan, çift taraflı soyacaz,.......sende soy bende soyuyim, soygun olsun, pazar olsun, bak grace bir soygun pazarı, o yüzden cnbce dakkikada bir pompalıyor, bu şunu sağlıyor, ky graceden ne anladıysa veya algıladıysa kurulmuş gibi otamatik lavamat yapıyor, oysa bu iş ağanın, yani ağa kendi işini bize gördürüyor, prasıı cebinden az çıkıyor, çünkü sende o nu bekliyorsun hareketlensin diye , ama grace veya benzer durumlar hazır hareket, öle işte,....algı ve algılatma, cnbc-e algılatıyor, algı başladıktan sonra kuruluyuz artık, kulaklar kepçe oluyor, ya bulara gerek yok bence.....

03.03.2010
    Ne oldu grace kullanıldı, bu günlük kullanımdı, orta vadede avro için kullanılıyor, bu böle, ayar yapılıyor,..........hişşşt,... öle,....

03.03.2010
    Satmak için çok sebep var, almak içn sadece dov var,.....

03.03.2010

fena yorgun zaten, alımları fed alımlarına beziyor, ruhsuz ve düz çizgi, ama kazık ve payanda en güzeli boşver dovu,

14. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

04.03.2010
    günlük te gazık tehlikesi kaçtan geldiğini yazmaya çalışacam,

04.03.2010
    gazık tam olarak 62900 den çakılıyor, bunun anlamı şu 62900 altındaki her rakamda taki payanda gelene kadar, günlük satışta demektir,.....

04.03.2010
    günlük böle 62900 üstünde longlar devam, altında sgortlar devam,....
    şimdi artık 120 liğe geçecem,....

04.03.2010
    haftalık bazda 62350 altındaki değerler, tepkinin sonlandığını ve ikili dip (59625 yereleri) olasılığının arttığını gösterir, bunları unutmayınız, çünkü örneğin günlükte 62900 üstü fiyatlar longun devam ettiğini, altı ise tepki yükselişinin sonlandığını gösteriyor, benden bu kadar, herkese başarılar,..........

04.03.2010 makas 600 puvan, teorik 200 puvan, yani adam bizi yuvarlak 500 puvan aşağıdan cortlatıyor,.....

04.03.2010
    cörtler için ağa ölçer ağanın boyunu ölçmek üzere, 60 lık cepheden yaklaştı, günlük kazık çaktı, 62875 ten, 59625 den buraya geldi, bu da iyi, ortalık bombok buda güzel,

kötü olan teorikten yenen fark ve makas farkı, makas ısrarla korunuyor, yani yukarı çıkıp basmadı, bunun yerine aşağıda kalıyor ve 500 puvan şimdiden cebinde ağanın, mutlaka tahsil edecektir, buna rağmen teknik olarak cörtteyim, ancak 60 lık sistemimde ala devam etmekte fx ci gibi, sorun bendede aynı, allahtan GAZIK ÇAKIYORUMDA KURSAĞIMA BİR İKİ LOKMA BİRŞEY GİRİYOR,.....

04.10.2010
    Savolasın pelam,.....

04.03.2010
    725 den 63075 e kadar satış yazdım şimdilik flatım, bu teorikle makasa kafam takıldı, birde 63 üstü yerelerde tükeniş yükselişi yaşanmadı, bunu şöyle demiştik hafta başı, % büyük olacak ya kalcak, yda ters yüz olacak,...

04.10.2010
    61275 -61750 arası lönk yazdım, sandık bölgesinede dikkat etmek lazım, 62875-500 bu sandık bölgesi, tradeleriniz tek yöne baksın, rahat için, huzur için, soygun için,.......

04.03.2010
    525 çıktığım cörtlerin bir kısmı, 725 ve 825 den cörtlemiş,....

04.03.2010
    son durumda 875 altında cört kalacam, bu cörtler hazırlık cörtü şeklinde olacak, üstünde flat olacam, sabah analizimizde günlük bazda 900-875 de yönün aşağı olduğundan söz etmiştk,

04.03.2010
    62400 altı kapanışların ise cörtleri rahatlatacağını düşünüyorum,

04.03.2010
    Bırak yakamızı FED,....

04.03.2010
    benim 60 lıkta long, ama gazık ve payanda işleri daha güsel,

04.03.2010
    sn. indregandi ayıp oluyore ama şu 62900deki gazığı longçular aramızda para toplayıp sana versek de çeksen diyorum, sadberk 22 den alıntı

04.03.2010
    lem başka bir şey diyeceksin zandım aman ha, al savna gusel bir görüntü o zaman,

+ gap bu işi çözer, gazık neyin kalmaz,

04.03.2010
    burada daha ziyade fed işi bozuyor, piysaları belli bir aralıkta tutma çabası var fed in, yani hem balon olmayacak, hemde düşmeyecek, bunun için bu geberik alımları görüyoruz, bu bir orta şerbet süre devam edcek gözüküyor,
    neticede bu durumu kullanan bir piyasa ile karşılaşıyoruz, buna birde kıbrıs görüşmelerini eklersek böyle bir piyasa karşımıza çıkyor, bir diğer konu uzun bacaklının buradaki menfaatleri gereği destek alımlarıda var, yani iç olayların kızıştığı durumlarda bu devreye sokuluyor.,,,,,

şimdi buna birde basının basmasını ekleyelim, dün graceyi pompalamışlardı, bu gün tasarıyı pompalıyorlar, bunların hepsinden ağa galip çıkyor,......

04.03.2010
    gazıkmı payandamı onlar, tam flatlık gün aslında, sıkıştı hibinolar pireyi deve yapacaklar, tasarı falan,...gçeçmedi deyip buraya geçirecekler gibi duruyoreler, a bak geçmedi, gördünüzmü deyip haşırt, yani 40 yıllık mesele bile sıkışan py ye ilaç,...

Vay anasını, o yüzden cört damarım hep ağır basıyor, bu hibinotorlar yüzünden, travmatör bunlar,.....

04.03.2010
    Her şey belli artık, tasarıya kiltlenmiş bir pala var, amacı yukarıdan boşaltmak,

Ben se şunu yapacam, normalde flat olacaktım ama olmayacam, çünkü tasarı geçmesse kıyamet kopar, diğer açıdan da pala + gap yapar, ben de yukarıdan ana balyayla cevaplarım, öte yandan dov da cört için müsait, bu durumda hazırlık cörtleri kalacak, çünkü tasarı geçerse getiri büyük olacak,.........
    BUDA BENİM TASARIM,

04.03.2010
    Bu sıkışık günü, + 2820 totali puvanla ve temsilciler mclisinde demokratların sandeye sayısını yorumlayamadığımız içn 1/4 cört kapadım, şimdide obama santaj yapıyor, türk ermeni olayını hızla onaylayın diye, sıkışmışlığın bu kadarı fazla be koca türkiyeye..
    ne tasarısı kardeşim, kim kimi boğazlamış,....... ne imzası ne anlaşması, su yok anasını satiim, yeter yav, hepsinde haksız biziz anasını satim, ne biçim iş bu lem,......
    04.03.2010
    merhaba güzel insanlar, tasarıdan haber varmı, yeni geldim pc başına,

04.03.2010
    extra gazık ve payanda yöntemi ilen gap tan herkesi çıkartırım, iki üç tur atarız emme ağanın etrafında, bu foruma kayıp durdurulmştur artık,
    gandies, extra gazık ve payanda sistemleri ltd kol şti.,

04.03.2010
    şaka bir tarafa çok tehlikeli yerede kapattık, örneğin ben sabah günlükte fiyatı yayınlamıştım 900 altı ve üstü diye, bunun günlük denge fiyatı olduğunu söylemiştim ki, bununla 3-4 günde bir karşılaşırız, bu gün tesadüf etti ve paylaştım, sonradan 875 oldu, ancak bir kademenin pek önemi yok sonuç olarak 875 satışta kapattı, yani 875 e 875, bu kötü tabiki, ama şöyle kapatsa idi ki yazdım 62400 altında shortlar için daha güzel olurdu, toparlanma imkanı olurdu, bu böyle öte yandan benim pala ölçer tabir ettiğimde satışta ve durumu parlak deyil yatay perişan etti, çarşambaya kadar iyiydi,bu şu demek %2 ye bile zor kafayı kaldırır, yani çıkşa realizasyon muhtemel,......
    çok getirili günlük sistem ise alışta zaten,..........
    diğer sistem 60 lıkta bir türlü satışa geçmedi,.....
    teorik fiyat altındayız,.....................................
    - makastayız 500 puan,..................................
    tasarı da cabası,...........................................
    son olarak çıkamayan ve düşemeyen bir döv jones le karşı karşıyayız,..
    bütün bunlar zorlama long isteği olduğunu gösteriyor py nin, ama önlemimi aldım, sorun yok,........

04.03.2010
    şöyle diyelim o zaman,
    bu tasarı hem temsilcier meclisinden hemde genel kuruldan geçer ve evet arkadaş siz genosis yaptınız derlerse, türkiye artık bu conilerden kurtulmak için tarihi bir fırsat yakalamış olur, olmayacak duaya amin,.......
    türkiyedeki coni çıkaları büyük yara alır, gemilerini karadan yürütmek zorunda kalırlar ki, göze alamazlar,…..
    öle ise bu ahval ve şeraitte blöf ve yer gözükerek ucuza gittiğimiz kesin,…..
    börseye gelince, bu temsilcilerden geçerde, genel kurula gelirse, %3-4 çakılırız, zira burada coni çıkarları tehlikeye girer algılaması nedeniyle....
    genel kurula gelipte kalırsa geçmez ise, bu defa %4-5 çıkarızki, hepmiz ermeni gibi bir şey oluruz, elim longa gitmez, paranın didni imanı yok ama benim var, anasını satim, yüreğime daş basarım, yine lönk olmam,.....

04.03.2010
    one minute yerine, five minute o saman, elin oğlu böle gapı önüne kor adamı,....
    BUNUDA TUTTURDUK ANCAK,

04.03.2010
    oldu olacak yarın + gapla açalım bari, arkadaşlar bırakın gapı mapı bulunmaz bir nimet bu , inşallah değerlendirir türkiye bunu,.......
    ANCAK EŞBAŞKANLIK DİYE BİR ŞEY DE VARDI VE ÜLKE AYAĞIMIZIN ALTINDAN ÇOKTAN ÇEKİP ALINMIŞTI,….

04.03.2010
    uzun yazılar yazmak istemiyorum, çok doluym bu konularda, inşallah bulunmaz bir fırsat, gap map umurumda deyil valla, haydi türkiyem silkelen ve kendine gel, göster yedi düvele kendini,....AMA O NEYAPTI HER ZAMANKİ GİBİ 7 DÜVEL YERİNE KENDİ YETİMİNE GEÇİRDİ TABİKİ,….

04.03.2010
    patronaj bu gün dov ve misyonunu yazdık zaten, çıkamayan ve düşemeyen diye, gelişmekte olanların fon ihtiyacı var dünyada, bunu sağlamaya yönelik yatay hareket edecek diye, bizim için 2010 da havuç ve sopa var dedik,..

patronaj, havuçta yanılmışız hep sopa hep sopa, onun için silkelen kendine gel türkiyem bırak oynaşı,......

04.03.2010
    çömlek patladı,

16. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

05.03.2010
    günaydın bol kazançlar, 63350 cört yerE seçmedim,

05.03.2010dün yukarıdan kazık atmışlardı bugün ise aşağıdan payanda getirdiler, para onların, gönüllerince harcalar, tasarıya evet diyen coni, burada py göçmesin diye alanda coni, zaten bu coninin bu işi ilk yapışı deyil, fitch, moodys, S&P dede bunu görebiliriz, benim derdim ben bu adamaları soyacam yola çıktım, kardeşlerim madur olmasınlar derdim bu,...long soyacam, şort soyacam çift taraflı, muz cumhuriyetimi lem bu önüne gelen tokatlasın, işsizliğede bakmıyorum, veriyede bakmıyorum, haftaya dov göçer,....

bu anlamda problem yok,tasarı krizi ise obama ya kadar dayanmış durumda, eğer durduramaz iseler, şelale olur, .......

05.03.2010
    Bakın aynı tv, aynı şey, daha sabah, başlık şu,
    ABD istihdam verisini bekleyen küresel py lerde.........
    aynen bu,

05.03.2010
    Bu tv ilk bu işe soyunduğunda, bir tane kardeşim vardı, adını bilmem, bu artuçla beraber işe başlamıştı, dönüşümlü proğram yapıyorlardı o zamanda da, biri bonocu olyor diğğeri borsayı yorumluyor felan, bende izliyorum bunları, baktım o çocuk düzgün konuşuyor ve düzgün soruyor, adam gibi adam hemen hissettim bunu, ulam dedidim tutmazlar bunu, .......
    netice de bir iki gün sonra bu süslü ve dil bilen gacılar çocuğa çatmaya başladı canlı yayınlarda, ulem dedim bunlar tartışıyor yaw,..cık cık bu nasıl iş,......öleki suratlar bile kızarıyordu, damarlar şişiyordu, doku uyuşmazlığı vardı belliydi, ama sadece onun doku tutmuyordu, artuçunki tutuyordu mesala,..öleydi,....
    çocuğu apar topar, 10 gün içinde göçerdiler, çocuk dayanamıyordu anlşayacağınız, yalancı deyildi, adam gibi adamdı, aç kaldı ama karekterini satmadı, işte bize böyle adamlar lazım,.......adam gibi adamlar,........

05.03.2010
    hadi ağam korkma işlem yap, veriye kadar akçeleri birer ikişer yakmayı bırak, bak bu türkiye maliyetli olmaya çoktan başladı,........alooooooo

05.03.2010
    teknik konuşacam,....

arkadaşlar dün 62875 den kazık gelmişti bunu unutmayın, bu gün ise payanda geldi, ağam şimdi fırsat verirse payandayı kaçtan attığını size verecem ve teknik yorumu yapacam ona göre shortlar ve longlar anlam kazanacak, ipucu olark şunu diyebilirim, dünle bu günün farkı, dün 62875 üstünde 66900 anahtarı açılıyordu, dün 875 le satışta kapatmamız nedeniyle bu gün bu fiyatlara payanda gelmek zorunda kaldı, payanda tabiki önemli ve yorumu hakediyor,.....

05.03.2010
    şu anda 63450 günlük direncimizdir, eğer bu fiyatlardan 62875 altına düşersek, payanda ortdan kalkar ve 59625 anahtarı açıllır, demekki long olarak 62875 üstünde poz tutabiliriz ve 63450 direncinin kırılıp kırılamayacağına dikkat edeceğiz, short olarakda, 62875 altına inip 59625 anahtarının açılmasına dikkat edeceğiz, bu aynı zamanda çift dip yeresi olarak da anlamlıdır, sonuçta yere sağlam basmayan borsa 75-78 yapamaz, bu anlamda 62400 altında shortlar çok rahatlarlar,.....

diğer açıdan da yapılan, borsanın dikkatini, tasarı olayından fiyat hareketleri ile uzaklaştırarak, futreye ve ABD verilerine odaklamakta, yani algılama değiştirilmekte, bunu da maliyeti, 62875 den, 63425 e, yani ne diyelim, güle güle harcasınlar,.....

05.03.2010
    tekrar merhaba arkadaşlar, bir süreliğine ayrılmak zorunda kaldım, son durum 63450 direnç, 62875 ise bugünün desteği demiştik, long ve short olarak durum devam ediyor, günlük bazda, 63450 üstünde boğalar güçlenirken, 62875 ve özellikle 62400 altındada ayular güçlenir,

05.03.2010
    projeksiyon uygun, herşey okey, ....
    tarım dışı kötü gelecek diye pompalanmıştı,
    tasarı da cabası,.......
    bunlara karşılık long olan bir ağa mevcut, şu an itibarı ile günlük dirençler geçilmiş durumda, 63450 idi bu kırıldı, teyide dikkat, şortlar ek short yapmasınlar, zira py de zayıflama 63450 tekrar aşağı kırıldıktan sonra, 62875 altında mümkün,.........

05.03.2010
    kendi haline bırakın, şu an dertleri, 66800 cörtleri, bunları soğuk ter yeresine kadar zorluyacaklardır, bu süreç zarfında ani bir günlük ters yüz görmemizde mümkün, yavaş yavaş, yükselsin sonra veririz ayarı hep beraber,..........

05.03.2010
    kazık ve payanda larla çaldıklarını pardon aldıklarını fazla fazla geri alacaz kimse merak etmesin,........

05.03.2010
    o zaman şöyle diyelim cörtleri ek cört konusunda yapmayın diye uyarmıştım, py 600 civarı iken, ağa sonuna kadar zorluyacaktır oyunu, hedefinde 66800 cörtçüleri vardır, bir soğukter yeresi yaşanacaktır, yeni cörtlere bir şey demiyorum ama, piramitleyin lütfen, olay inanın çok basit, pramiti 500 puvan civarı yapın, heps
    ini birden yapmayın, tekniğe bakarsak,
    emin deyilim çünkü yeni kullanıyorum ancak 65 ile64500 arasında py güç deneyecek, 65 e daha yakın gibi düşünün, ama burası aynı zamanda ciddi atak yeride olacak yani, % 2 civarında çünkü soğuk ter yeresi, o yüzden acle etmeelim lütfen, tasarıya bile satmayan bir py var, demekki ülke ayağımızın altından kayalı çok olmuş, onun için para kaptırmayın, kazık gelirse ben buradan söylerim, his le cört yapmayın,.....

05.03.2010
    aşağıda 61975 yukarıda, şu an için kırılan direncimiz 63450 var, pazartesi günü ise muhtemel yeni direnç yeri çizeceğiz, şu an için anahtar yukarya açık kapandı, direnç yeresini beklemeden yapılan bütün yorumlar erken olur,...........graf dirençlerin çalışmama ihtimali çok yüksektir, zira py objektif deyil, subjektif harekettedir,...........

böyle bitirmişiz haftayı, son güne kadar oldukça başarılı bir hafat analizi bana göre, ama para onların istedikleri gibi yönetirler ve yönlendirirler en masum konularda bile, söz konusu vatansa bile, hepimiz ermeniyiz anlayacağınız!

kalın sağlıcakla......................

18. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    9.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    396
    Toplam Teşekkür
    78 Yazısı Teşekkür aldı

indregandi hacom eline koluna saglık inşAllah herdaim palanın paraları indregandi yaparsın..

20. 1 kullanıcı kimseo tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    7.891
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    4.760
    Toplam Teşekkür
    1.359 Yazısı Teşekkür aldı

sn. indregandi, yazdıklarına harfiyen katılıyorum.. süper tespitler.. ayrıca abd komisyonundan ülkemiz aleyhine çıkan karara -100 bile tepki v ermeden atak yapan bi borsamız olmuş hayırlı olsun . ülkeye bak.. ölmüşük habarımız yok.. saygılarımla sağlıkla kal..

22. 3 Kullanıcı medet tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    933
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    25.559
    Toplam Teşekkür
    4.213 Yazısı Teşekkür aldı

gandi...

yorumların ve özetin iin tesekkürler....

bence bu haftanın...en iyi traderi....fxci idi....

sebebi suydu....sistemine sıkı sıkıya sarıldı...maldan bi kez indi...ve hemen UZUN yönünde geri bindi....

bu haftaki bu büyük basarısının sebebi iki taneydi...

biri sisteme uyusu...ve ikincisi sistemi teknik anaizde birlikte kullanısı idi...yaptıgı analizde....sistemi long iken....bu longun üst sınır cızgısının nerede ldugu grafikle işaretlemesi....ve oraya kadar uyması idi...üst sınır cızgısı 64 500 ia 65 400 arasında önümüzdeki hafta....haftayıda verdigi 64 400 e kapadı....

KENDİSİNİ BU HAFTANIN EN İYİ TRADERİ İAN ETMEME KİMSENİN İTİRAZI OLMAZZ....

24. 11 Kullanıcı jani tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri