5 dakkalıgında gapanışını verem bari
![]()
5 dakkalıgında gapanışını verem bari
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
1 haftadır diyorum bunlar 75.000 e gidecekeler..
pazartesi günü 64.700 üstüne atarlarsa ki şu tabloda atacaklar görünüyor daha sert alışlar görebiliriz..
ya komik olmayın ne 75.000 i ... bunun için bizi AB ye almaları gerek..
Vob tam sınırda kapattı
5dakikalık grafik
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
aşağıda 61975 yukarıda, şu an için kırılan direncimiz 63450 var, pazartesi günü ise muhtemel yeni direnç yeri çizeceğiz, şu an için anahtar yukarya açık kapandı, direnç yeresini beklemeden yapılan bütün yorumlar erken olur,...........graf dirençlerin çalışmama ihtimali çok yüksektir, zira py objektif deyil, subjektif harekettedir,...........
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Shortçu cephe,
Kayahan, Borsacı Özgür?
Yorum alalım.
Grafik alalım.
İmf'ci ne diyor?
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Shortcu cephe lafını kimse yanlış anlamasın. Herkes yeri geldiğinde short olur, bende.
Bu trade'de tek yönü devamlı dalga geçer gibi pof poflayan bu iki şahısa yazılmıştır.
Trade iki yöndür. Zamanlama herşeydir. Doğru zamanda doğru yerde olacaksın, gerisi hikaye.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri