Sayfa 186/3250 İlkİlk ... 861361761841851861871881962362866861186 ... SonSon
39000 sonuçtan 2.221 ile 2.232 arası

Konu: VOBjektif Seans Odası

Teşekkür Teşekkür 
    1.705
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.670
    Toplam Teşekkür
    3.069 Yazısı Teşekkür aldı

eksi gap şaşırtıcı olur... günlerdir zaten belliydi bu meselenin sonu..

kısayım fakat gene de veri öncesi ciddi hareket beklentim yok..

2. 5 Kullanıcı halojen tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    319
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

"ABD Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi, Ermeni iddialarının tanınmasına ilişkin tasarıyı kabul etmesinin ardından Başbakanlık'tan jet bir kınama mesajı yayımlandı."
    gelişmeler..az sonra

4. 3 Kullanıcı kiwi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu bunun etkisi olmaz..USDYTL hiç umursamadı sonucu...DOW ciddi artıda. her zamanki gibi sabah fdow a bakacağız..tasarı masarı hikaye..ABD, AKP nin arkasında
    astitat bak bu çok önemli bir olay aslında vatan milllet adına, fena güzel bir olay, gözümüzün içine baka baka, annadın sen onu, hem kıprıstan da yırtarız, çeşke arkası gelse, hani 68 kuşağı formasyonu yakalanıyor bir yerede, coni giren şemsiye açılmaz dedi, bizde buradaki şemsiyeyi onlara açılmayacak üzere sapına kadar, demi, ama arkası gelmez sende biliyorsun,..
    ben daha ziyade burada genel kurula geliş öncesinde hükümet güçlendirici bir sonuç üzerindeyim şimdilik, müdahale ettik geri çektiler gibi, one minute muhabbeti,.......

ancak borsaya gelirsek borsa bunu satar fena satar, bir günde olsa iki günde olsa satar,..........

ilk yazdığım geçerli oylama öncesi yazdığım,.......
    ama hayırlı bir olay, inşallah arkası gelir, çok ucuza gidiyorduk ülke olarak,..

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

6. 2 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    440
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    168
    Toplam Teşekkür
    61 Yazısı Teşekkür aldı

Standart senaryo

Alıntı kayahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiye'den yeni tavizler alınacaktır. Hukumet bu tavizleri vermeyi zaten önceden kabul etti. Bu yüzden bu olay sanki çok büyük bir şeymiş gibi ABD yanlısı medyada her sene pişiriliyor. Çünkü bu medyaların sahibi patronlar ABD'ye göbekten bağlılar ve Kıbrıs gitmiş, Güneydoğu gitmiş hiçbirinin umurunda değil. Bu kişilerin parasal çıkarları bu tasarının kabul edilmemesine bağlı o yüzdende taviz verilmesi falan umurlarında değil. Bunu sanki milli bir davaymış gibi manşetlere taşıyorlar.
    Erdoğanla obama gizlice anlaştı! bak obama gardaş şimdi siz bu tasarıyı yine aynı şekilde gündeme getirmeye devam edin! yahu kabul ederseniz bir daha bize karşı kullanacagınız kozunuz kalmayacak elinizde, biraz atraksiyon yapın, ilgileniyormuş mesajları verin! bu arada türkiyeden istediklerininizide dillendirin, ben karşı atraksiyonlarla one minute diyeyim, restleşelim, hatta büyükelçimizi geri çagıralım, sizde restleşin fakat ben baskın çıkayım, siz kem küm lerle işi yokuşa sürün. bu arada ben size karşı cephe alırken istediklerinizi çaktırmadan onaylayayım, sizde bu topu senatoya atın, ben hem içerde popülerliğimi artırayım hemde sizin isteklerinizi karşılamış olayım, daha sonra nasılsa işi kapatır dediğiniz yola gelirim. selametle...

8. 5 Kullanıcı bugar tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    YeReleRden
    Teşekkür Teşekkür 
    11.723
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.107
    Toplam Teşekkür
    4.538 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı halojen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eksi gap şaşırtıcı olur... günlerdir zaten belliydi bu meselenin sonu..

kısayım fakat gene de veri öncesi ciddi hareket beklentim yok..
    abi sistemsiz kısalarımı flatleyip sistem yönüne dönmemi savlasın yeter gayri fazlasını istemeyorum sabit açılması yeter
    Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin

10. 3 Kullanıcı fXci tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

oldu olacak yarın + gapla açalım bari, arkadaşlar bırakın gapı mapı bulunmaz bir nimet bu , inşallah değerlendirir türkiye bunu,.......

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

12. 1 kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    1.462
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.915
    Toplam Teşekkür
    553 Yazısı Teşekkür aldı

dowun bu kapanış fiyatını biz seans içinde gördük ama vadeli kapanışımıza göre 45 puan civarı galiba artıda kapattı dow.. bu son yaşanan olay şu an için pekte takılmaycak gibi görünmüyor yinede bizim piyasa canın istediğini takar...eksi gap olasılığı mevcut ama normal şartlarda + açması lazım ama malesef ülke olarak normalimiz yok...
    "Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)

14. 1 kullanıcı zozo tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    AVRUPA
    Teşekkür Teşekkür 
    181
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.800
    Toplam Teşekkür
    1.296 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı bugar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erdoğanla obama gizlice anlaştı! bak obama gardaş şimdi siz bu tasarıyı yine aynı şekilde gündeme getirmeye devam edin! yahu kabul ederseniz bir daha bize karşı kullanacagınız kozunuz kalmayacak elinizde, biraz atraksiyon yapın, ilgileniyormuş mesajları verin! bu arada türkiyeden istediklerininizide dillendirin, ben karşı atraksiyonlarla one minute diyeyim, restleşelim, hatta büyükelçimizi geri çagıralım, sizde restleşin fakat ben baskın çıkayım, siz kem küm lerle işi yokuşa sürün. bu arada ben size karşı cephe alırken istediklerinizi çaktırmadan onaylayayım, sizde bu topu senatoya atın, ben hem içerde popülerliğimi artırayım hemde sizin isteklerinizi karşılamış olayım, daha sonra nasılsa işi kapatır dediğiniz yola gelirim. selametle...
    Sözde Ermeni Soykırımı meselesinde Dışişleri bakanlığı, yetersiz kaldı. Üstelik Sözde Ermeni soykırım yasasını kabul eden ülkelere yenileri eklendi: İsviçre (2003), Slovakya (2004), Hollanda (2004), Polonya (2005), Litvanya (2005), Arjantin (2006)…

Kuzey Irak’ta askerlerimizin başına çuval geçirildi. Buna ciddi hiçbir tepki gösterilemedi. 13.Üstelik ağır ve ciddi çuval olayı sonrası “ABD’ye nota verecek misiniz?” sorusuna başbakan şöyle veciz(!) bir cevap verdi: “Bu müzik notası değil. Öyle aklınıza her estiğinde verilmez. Ağırlığı ve ciddiyeti vardır.”

Erdoğan’dan enteresan bir açıklama: “Amerika’nın düşündüğü Büyük Ortadoğu Projesi var ya, Genişletilmiş Ortadoğu Projesi; Diyarbakır işte bu proje içinde bir yıldız, bir merkez olabilir. Bunu başarmamız lazım.”
    (15 Şubat 2004, Kanal D, Teke Tek Programı) 18.02.2004. Hürriyet Gazetesi, sayfa: 20.

Erdoğan’ın danışmanı Cüneyd Zapsu, Amerikalılara Tayip Erdoğan hakkında, “Bu adamı kullanın!” dedi.
    İşte American Enterprise Institute adlı düşünce kuruluşundaki konuşmanın teyp kaydı:
    This man is an honest man. And he has his own beliefs and he is true to his beliefs. Please try to… I’d say “exploit”(sömürmek,istismar etmek, kendi çıkarına kullanmak) is a bad word, but kullanmak or use… (Zapsu burada Türkçe kullanmak sözcüğünü telaffuz ediyor ve İngilizce nasıl denir anlamında dinleyicilere bakıyor ve bir Türk dinleyicinin hatırlatması üzerine sözlerine devam ediyor) take advantage of this man. Because this person has so much credibility, because of his own beliefs in the Muslim world and he believes in the Western style democracy. I think instead of pushing him down, putting him to the drain, use… Here and in Europe you should take advantage of that. This is my offer… (http://www.milliyet.com.tr/2006/04/1...t/axsiy02.html)
    kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....

16. 3 Kullanıcı kayahan tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

uzun yazılar yazmak istemiyorum, çok doluym bu konularda, inşallah bulunmaz bir fırsat, gap map umurumda deyil valla, haydi türkiyem silkelen ve kendine gel, göster yedi düvele kendini,....

18. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür
    3.668 Yazısı Teşekkür aldı

Tasarı reddedilmiş olsaydı..içerde neler olurdu....

Ermenilerle imzalanan protokolün biran evvel hayata geçirilmesi için dısardan baskılar olur ve çok noktada açılıp dağılan,bidaha toparlanamayanları muhalefet ve millet darma duman ederdi....vs.............
    ataturkungencligehitabesi.com
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK

Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
    Şeyh Edebalı

"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu

Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.

20. 3 Kullanıcı EMEKDAR tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    1.462
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.915
    Toplam Teşekkür
    553 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı fXci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi sistemsiz kısalarımı flatleyip sistem yönüne dönmemi savlasın yeter gayri fazlasını istemeyorum sabit açılması yeter

sistem son barda geçici sat çıkarıp kaybettiğine göre, eksi açılışta muhtemeln satları yakacaktır bi şey yapmana geek yok abem sistemle senkronize olacan öle bi duurmda + gap olmasın yeter senin için
    "Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)

22. 2 Kullanıcı zozo tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

fdow BÖYKE KALIRSA HAFİF BİR ARTI GAP OLUR...KISADA OLMAMA RAĞMEN BEN BÜYLE DÜŞÜNÜYORUM..ÜWWW..KARARI TAKMAZ BENCE

24. 2 Kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri