aslında flat gırılecek nadıde guzel bır gece...fakat short arttırmayı dusunduum ve 3/4 short girmeyı dusunduum ıcın geceye ,bunları arttıramamamdan dolayı sadece mevcut shortları tutarak geceye gırıyorum.Portföyumu zaten bu rıske hazırlamıştım...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Her şey belli artık, tasarıya kiltlenmiş bir pala var, amacı yukarıdan boşaltmak,
Ben se şunu yapacam, normalde flat olacaktım ama olmayacam, çünkü tasarı geçmesse kıyamet kopar, diğer açıdan da pala + gap yapar, ben de yukarıdan ana balyayla cevaplarım, öte yandan dov da cört için müsait, bu durumda hazırlık cörtleri kalacak, çünkü tasarı geçerse getiri büyük olacak,.........
BUDA BENİM TASARIM,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Kısacılarda amma panikledi haa, kısa poz kapayan kapayana.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Heh heh heee... Ne yani Pala... Sen şimdi böyle numaradan 200 puan yukarı çektin diye biz short mu kapatacaz? Yok artık karşında o çiçeği burnunda ne hayallerle VOB'a girmiş amatör yatırımcı... O çocuk çoktan öldü... Sen öldürdün onu... Numaradan rallilerle, hikayeden şelalelerle, yalan haberlerle, sabah gap'leriyle öldürdün onu... Ne iyi çocuktu o halbuki... Üüvvvv...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
şahsiyetsiz herifler, kusuruma kalmayın, milli borsa istiyorum,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
iyi akşamlar........
bu gece dow...geberir.......
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
geceye long .. girdim .. sabahtan shorttum .. 875 longa döndüm .. long girdim .. dow kapanış tahminim 15.008,31 .. kayda geçsin ..
2013,00
geceye sıfır işlemle şort kaldım,
herkese gapsiz bir sabah dilerim...
İyi akşamlar.Geceye bol çekirdekli SHONG kaldım..
![]()
En az 3 HİSSE...
ülem ne acayıp kapanış oldu
850 yandımmı sistem shortta kapaycaktı 875 te longta shortta kapatıyore diye shorta dondumülem son anda 875 yandı sistem geçici shortu longa cevirdi yuaw üvvv
short yattım çelme taktı baa zistem
üvüvü
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri