61275 -61750 arası lönk yazdım, sandık bölgesinede dikkat etmek lazım, 62875-500 bu sandık bölgesi, tradeleriniz tek yöne baksın, rahat için, huzur için, soygun için,.......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
525 çıktığım cörtlerin bir kısmı, 725 ve 825 den cörtlemiş,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Nunu nun hatırı sayılır eur/usd satışlarla işi gerçekten çok zor, gözgöre göre bu risk alınmazdı bana göre ama olan olmuş, kaybederse gidip mesneviyi okur artık, belkide okumuştur veda pozu almıştır.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
yorum yok long devam emme küçük sibop halen satta
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
199448 --8673 hey maşşallah ; bu nasıl bi kavga yahu .. iş sidik yarısına döndü du bakalım
bunlar tasarı reddedilecek de piyasa galibiyete sevinip fırlayacağa oynuyolar sanki![]()
![]()
euheuh çok şaçma bi teori oldu ... uhauahuahua
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
[QUOTE=Astatin;209523]ÜBBBBEEEE ALEERTTT...ema(112) OF H+L+2*C/4 =62650 DEN GEÇİYOR GÜNLÜK GRAFİKTE...İŞİN ENTERESANI 15 DKLIK GRAFLARDADA AYNI DEĞER 62650 LERDEN GEÇİYOR..bU SEVİYE AYNI ZAMANDA KLASIK BİR KISA VADELİ ta DESTEĞİ..KIRILIRSA YENİ BİR ÇAĞ BAŞLAYABİLİR
astatin ŞORTA GEÇMİŞTİR
Senin üstüne oynuyorlar galiba
-abı ...
-efendim?
-tişe konuşuo..
-ee?
-bunnar düşürmiicek abi,benn kapandım kısaları...
-peki...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri