Savolasın pelam,.....
Savolasın pelam,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ÜBBBBEEEE ALEERTTT...ema(112) OF H+L+2*C/4 =62650 DEN GEÇİYOR GÜNLÜK GRAFİKTE...İŞİN ENTERESANI 15 DKLIK GRAFLARDADA AYNI DEĞER 62650 LERDEN GEÇİYOR..bU SEVİYE AYNI ZAMANDA KLASIK BİR KISA VADELİ ta DESTEĞİ..KIRILIRSA YENİ BİR ÇAĞ BAŞLAYABİLİR
astatin ŞORTA GEÇMİŞTİR
![]()
Türkiye borç dinamiklerine ilişkin ek disiplin sağlayıcı politika kurallarına sahip değil-Moody's
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
725 den 63075 e kadar satış yazdım şimdilik flatım, bu teorikle makasa kafam takıldı, birde 63 üstü yerelerde tükeniş yükselişi yaşanmadı, bunu şöyle demiştik hafta başı, % büyük olacak ya kalcak, yda ters yüz olacak,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
sanırsam düşüyoruz galiba....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
selçuklu patron hoş geldin.....
ben sana geçen hafta gitmeyelim dedim ukranyaya..
havalar ısınınca gidelim dedim...
kaptın şifayı tabi...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
nuni rüyasında ne sayıklıyordur acep??![]()
En az 3 HİSSE...
Nooluyo yahu, sapıttı yine şakir.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri