Sayfa 163/3250 İlkİlk ... 631131531611621631641651732132636631163 ... SonSon
39000 sonuçtan 1.945 ile 1.956 arası

Konu: VOBjektif Seans Odası

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür
    2.832 Yazısı Teşekkür aldı

ben vobixe gittim gızlar..orası tatil köyü gibi..sakin..byyy..

2. 1 kullanıcı QUEEN tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    11.743
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.176
    Toplam Teşekkür
    694 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı unlimitted Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadi leyynnnn
    hadi eyilik yapam bari aastinin yükünü biraZ olsun hafifletem bağyana refakat filam ederem gerisini de sen bul gaari

Teşekkür Teşekkür 
    2.525
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.643
    Toplam Teşekkür
    863 Yazısı Teşekkür aldı

biraz geyik olcak ama gece garip bi rüya gördüm,tam bizim piyasayı anlatır cinsten..
    rüyamda piranalarla bocek gbi ama suda yüzen canlıların oldgu dibi epey kumlu bi derede yürüyorum.birileri de bizi kovalıyo.o arada bi kapı var onu kapatmaya çalışıyoruz.piranalar ayağıma geldikce tekmeliyorum suda.kapının bi kısmnı bu piranaları tekmeleyerek onlarla bi set oluşturarak kapatıyorum,diğer kısmında ise mc gayver geliyo ve birlikte kalasları itiyoruz kapıya doğru.tabi dublajsız direk türkçe knuşuyo mc.sonra klubenin içine giriyoruz tekrardan,tam bi köy evi modunda.o arada birileri yakalamak için geliyo bizi mc beni saklıyo ama ben öldürmeye geldikelrini düşünüp kurtulmam lazım diyerek uyanıyorum..saolsun sevdiğim bi abim,piranaların pala tayfası,sudaki diğer canlıların ky ler (yani bizim eşraf) mc gayver ın da işlem yapabilmek için oluşturmam gereken sistem olabilceği şeklinde yorumladı.borsa ile ilgilenen biri de ancak bu kadar uygun bi rüya görür heralde diyerekden yazdım.farkında olmadan borsa rüyama bile girmiş,pala farklı formlarda da olsa peşimi bırakmıycak sanırım
    ..bol kazançlar..
    Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield

5. 9 Kullanıcı marakes tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.039
    Toplam Teşekkür
    2.197 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı marakes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biraz geyik olcak ama gece garip bi rüya gördüm,tam bizim piyasayı anlatır cinsten..
    rüyamda piranalarla bocek gbi ama suda yüzen canlıların oldgu dibi epey kumlu bi derede yürüyorum.birileri de bizi kovalıyo.o arada bi kapı var onu kapatmaya çalışıyoruz.piranalar ayağıma geldikce tekmeliyorum suda.kapının bi kısmnı bu piranaları tekmeleyerek onlarla bi set oluşturarak kapatıyorum,diğer kısmında ise mc gayver geliyo ve birlikte kalasları itiyoruz kapıya doğru.tabi dublajsız direk türkçe knuşuyo mc.sonra klubenin içine giriyoruz tekrardan,tam bi köy evi modunda.o arada birileri yakalamak için geliyo bizi mc beni saklıyo ama ben öldürmeye geldikelrini düşünüp kurtulmam lazım diyerek uyanıyorum..saolsun sevdiğim bi abim,piranaların pala tayfası,sudaki diğer canlıların ky ler (yani bizim eşraf) mc gayver ın da işlem yapabilmek için oluşturmam gereken sistem olabilceği şeklinde yorumladı.borsa ile ilgilenen biri de ancak bu kadar uygun bi rüya görür heralde diyerekden yazdım.farkında olmadan borsa rüyama bile girmiş,pala farklı formlarda da olsa peşimi bırakmıycak sanırım
    ..bol kazançlar..
    ben ruyalarimda hep pozisyonumun tersini goruyorum.
    "Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!

7. 4 Kullanıcı nunu tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    YeReleRden
    Teşekkür Teşekkür 
    11.723
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.107
    Toplam Teşekkür
    4.538 Yazısı Teşekkür aldı

rüyalardan konu açılmışkene geçende rüyamda tuvalet gördümdü...aynı gerçek gibiydi anasını satem azdaa çişimi yapayordum emme tam zamanında uyandım

Yorum yok lönk devam
    Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin

9. 9 Kullanıcı fXci tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    22.658
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.559
    Toplam Teşekkür
    6.153 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı nunu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben ruyalarimda hep pozisyonumun tersini goruyorum.
    Ben gerçek hayatta hep pozisyonumun tersini görüyorum...

Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...

11. 7 Kullanıcı Strategist tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    1.736
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.436
    Toplam Teşekkür
    513 Yazısı Teşekkür aldı

öğle arası vobu sıkı tutun...

herkese afiyet olsun.

13. 3 Kullanıcı İmales tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.782
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.514
    Toplam Teşekkür
    466 Yazısı Teşekkür aldı

durum karışık netleşmedi silkelemeler başlar birazdan ky ilk hamlesini yaptı py bekliyor..
    görüntü 12:30 itibariyle düşüş ihtimali şimdilik zayıf yükseliş ihtimali orta şeker

15. 1 kullanıcı perfectt tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür
    1.994 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı QUEEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben vobixe gittim gızlar..orası tatil köyü gibi..sakin..byyy..
    ora niresi.. vobix nirde
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür
    1.994 Yazısı Teşekkür aldı

bir insan bu kadar itici olur ya...
    bülent arınç konuşuyor tv dede
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır

18. 4 Kullanıcı mbm tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.525
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.643
    Toplam Teşekkür
    863 Yazısı Teşekkür aldı

2010 TEMETTÜLERİNİN IMKB 30 ENDEKSİNE ETKİSİ VE VOB KONTRATLARINA YANSIMASI

Mayıs ayı sonuna kadar IMKB 30 bünyesindeki şirketlerin yarısı nakit temettü ödemesi yapacaktır. Bu 15 Şirket, tahminimize göre toplam 5.5 milyar TL nakit temettü dağıtacaktır. Bu temettünün 1.71 milyar TL'si halka açık kısma sahip yatırımcılara ödenecektir. Şimdiye kadar açıklayan 4 şirketin(ARCLK,AKBNK, ISCTR, TTKOM) temettü toplamı 2.78 milyar TL ile tahmini rakamımızın yarısını oluşturmaktadır.
    IMKB 30 Endeksi bir Fiyat Endeksi olup, nakit temettülere göre düzeltme yapılmamaktadır. Bu yüzden temettü ödemelerinde bir ölçüde gerilemektedir. Çalışmamıza göre 15 şirketin temettü ödemeleri bir günde olsa IMKB 30'u % 2.0 aşağı çekecek 1.285 puan büyüklüğe ulaşacaktır.

Endeks üzerindeki ağırlıkları dikkate alınarak, temettü ödemesi halinde hisselerin endekse etkileri de hesaplanmış ve ilk sırayı 276 puan ile (tam olarak % 0.44) endeksi düşürücü etkisiyle TUPRS almıştır. Tüpraş, temettü ödemesini 24 Mayıs'ta yapacaktır. Bu yüzden Nisan kontratlarında hesaplamaya katılmamalıdır. Endeksi düşürme potansiyeli yüksek hisseler sıralamasında TUPRS'ı 198 puan ile TCELL, 179 puan ile TTKOM (Temettü miktarı kesinleşti), 178 puan ile AKBNK(Temettü miktarı kesinleşti) ve 137 puan ile ISCTR(Temettü miktarı kesinleşti) izlemektedir.
    Yorum:
    -Endeks kontratları spot fiyatın altında değildir. (bugünkü spotun altında ama temettüler ödendikten sonraki spota eşit yada üstündedir)
    -Endeks kontratları Taşıma maliyetlerini dikkate almayıp ilerleyen zamanda düşüş beklemektedir. Teorik fiyatların Nisan’da % 1.1, Haziran’da % 1.7 altında seyretmektedir. Bu durum arbitraj imkanı da yaratmaktadır.

BDDK’nın tavsiyesi ile bankalar temettü ödemezse (AKBNK ve ISCTR ödeyeceğini açıkladı. Ödeyeceğini tahmin ettiğimiz GARAN, HALKB ve VAKBN ödemezse toplam temettü miktarı 550 milyon TL hedefimizin altına inecektir) endeks yaklaşık 180 puan daha az gerileyerek 1.286 yerine 1.106 puan düşecektir. Ancak tahminlerimizin üzerinde temettü açıklamalarının gelmesi halinde bu rakam daha da artabilir.

Yunus Kaya

Gedik Yatırım

Portföy Yöneticisi
    Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield

20. 9 Kullanıcı marakes tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür
    3.668 Yazısı Teşekkür aldı

Sarkozy: G-20 toplantısında yenı parasal sıstem teklıf edecegız

sarkozy:eurodakı asırı degerlenme rekabet gucunu etkılıyor

-matrıks-
    |
    ataturkungencligehitabesi.com
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK

Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
    Şeyh Edebalı

"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu

Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.

22. 3 Kullanıcı EMEKDAR tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri