teyk pırofit ve istoplos varyasyonları..UN Ltd. isteği ile benim sistemde test ettiydik de..
ya gız valla dün sabah yazdınya EURUSD şort açtım diye, açtım günlük grafa baktım...anında waşşşş bu ne lem burdan kısa açılır mı dedim..sonra dedimki içimden yaww zaten vur kaç yapecaktır fx de günlük poz açmamıştır, pis pozisyon açtım dediğine göre...sonra baktım günlük demişsin...arada az düşünce de susayım bari dedim...üww..ayem sori ayem sıo sori...umarım tiz zaman kara geçersin
astatin seni ben, beni de sen sanacaklar![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
var...misal, vansuponedaymindörki, AKP kapatılmadığının ertesinde 55000 lerden şort açmıştım...sonra düşüyodu ben şort açıyodum piramitli...düşüyodu açıyordum..az tereddüt ettiğim zaman dönüp vahşi batıdaki ters indikatörüm C********'e bakıyordum..Bakıyordumki o hala şort diyenlere kızıyor kuduruyor ben müsterih müsterih piramitlemeye devam ediyordum..ey gidi günler eyyy![]()
yo yo lo de üvvüü
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Günaydın
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
ahada pıroftimi teyk ettim...725 şort kavır...525 puan bereket versinway **..kazara şort kalmıştık...bereket versin demekki hala yatay piyasadayız sistem çarpıldığına göre..ehuheue
hadi be euro. gurban olmusum ben sana, hadi biraz suzul de gidip musterih bir sekilde uyuyayim![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
bullmarketi teplik ederim... ..
kısaya döndüm....
bulmarket nereye ben oraya....:
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri