bırak 63400ü kırmayı bu 63200ü bilem geçemiyo longlar badem olcak galiba üvvv![]()
bırak 63400ü kırmayı bu 63200ü bilem geçemiyo longlar badem olcak galiba üvvv![]()
bu ARAÇ ÇAĞIRMA HİKAYESİ ÇOK İLGİNÇ, BÖBREK ÜSTÜ YAĞLARINI DA YAKIYOR KAPİTALİZM, TOYATA, GM, ŞİMDİDE NİSSAN, VAH VAH, TÜH , YAZIK, YILLARDIR BUNLARIN ARIZALI ARABALARINA BİNİYORMUŞUZ, BİR DE RENOYA TOFAŞA BOK ATIYORUZ,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Günboyu Yunanistan, bu ne yaaa, Almanya yardım etmeyecek işte shortlar gol olacak![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
YYSD..dow %1.3 düşer...vob -600 gap yapar...
dow'da göz ucuyla baktığım önemli bir sistem saatlik olarak al'a geçti.
10.392'da sat vermişti.
bakalım bu al'da da çarpılacak mı, yoksa şov mu yapacak...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Anket şimdi açılsa hemen geceye kısa seçeneğini işaretlesem yawf![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Satmak için çok sebep var, almak içn sadece dov var,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
günlük bakınca düşmez diyorum..tee nerelere gelir..diyorum...sadece öyle gördüm..geçen sefer nası gördüm..
ama en iyisi dove
leke bırakmaz
Kurallara uymanın ve doğru olanı yapmanın yeri ve zamanı yoktur...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri