dovda 10.455 üstünden teknik düzeltme gelebilir .
dovda 10.455 üstünden teknik düzeltme gelebilir .
gençlerrrrrrrrrrr..............
kendini genç sanan prostatlı moruklar.........
bereketli olsunnnnnnn........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Ne oldu grace kullanıldı, bu günlük kullanımdı, orta vadede avro için kullanılıyor, bu böle, ayar yapılıyor,..........hişşşt,... öle,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
16.00
Yo Yo Şo de üv vvüü
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
10450-10517 iyidir zirve oluşumu için. Üstü Boğalar azdı demektir.
Sp 1124-1133.
1127, 72.8%.
Russel %100 aldı.
Düşüşte bir buçuk gün trade olan 1133-1150 arasını direk denemeya kalkarsa müthiş bir short cover olur. O yüzden hemen denemez diye ekler iken, hani bellide olmaz, borsa bu.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
bana ekskali'yi bulunnn!![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
merkel cuma günü papandreu ile yardım konusunu konuşmaya
gitmiyor.........bu haberle çöktü......bozzz ucuz numero yemez.....
sex yapmaya mı gidiyor.......
ha ha haaa.........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
voborsa ahalisinden sevgili bullmarkete
son uzun pozisyonumu almamdaki katkılarından dolayı çok teşekür ederim...
.............. mbm..........
![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
beyle gıderse bıdaakı saat longe gecırtır sibop
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Benim gönlüm 1.5030 altından dolareyi pramitlemek, eş zamanlı hrk. Teorisi gereği, bunda düşüş borsada lönkümüzü çok kısa vadede destekler nitelikte,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri