Cnbc den, kadın papağan gibi, dakkabaşı söylüyor,
Cnbc den, kadın papağan gibi, dakkabaşı söylüyor,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
satış isteği artıyor... 62,8 kırılırsa bu sefer toparlayamayabilir..
Hah selçuklunun ceza yayı dışından rovaşatasına benziyo buaslanım benim çatala tak gol olsun
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Ha gayret yeresi, 120 lik, imkb de açılacak malumunuz,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yukaırda 63400, aşağıda 62775...diye düşünüyorum
gol olur....şuuuuuttt
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
825 st-by, 750 iki önemli yere,
Kahve sigara, molası,.......alışlarımı yazdım satışlarım dünden ek cörtüm yoktur,
Ikinci seans ortalarina kadar endekse paralel geri cekilme olabilir diye dusunuyorum.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri