...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
seneee, 10 sene önce.
parti vermeyeyim, gerek yok hepsi aynı ..... .... çünkü.
şahit olduğum diyalog aynen şöyle:
....
-milletvekili adayı olmak için 10.000 TL para yatırmanız gerekiyor.
-niye?
-masraflar için.
-hmmm. ülkeyi daha iyi bir ülke haline getirme iddiası ile yönetmek için gönüllü olan insanlardan size para hibe etmesini bekliyorsunuz yani?
-hibe mi, niye hibe olsun ki?
-he ben o vereceğim parayı milletvekili olunca nasıl olsa çıkaracağım öyle mi?
bu tüzüğünüzdeki yolsuzluklarla mücadele maddesi var ya.
ha o maddeyi alın da ....dııııt dııııııııııttttt..
çaat!
dıııt dııııt bunlar ya...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
kanun çıkarsın... kapatılsın bütün gazeteler...
esiden TRT 1 tek tv oldugu gibi
tek gazete çıksın....
köşeyazarlarınıda kendi seçsin...(.yazarlar belli zaten..)yinede yazıyı onlar yazmasın...ne olur ne olmaz....
başbakana konuşma metnini hazırlayanlar, gazetelerede metin yazıp versinler....
istenen aynen bu değilmi....
bunun antidemokratik oldugunu bilip ,kendi çıkarların için gizli gizli uygulamak isteyebilirsin..
bir ölçüde kabul edebilirim...
garip olan ise şimdikilerin bunun antidemokratik oldugunun farkında bile olamaması
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Devlet Otoritesini kamu adına 3 güç kullanır
1) Yasama
2) Yürütme
3) Yargı
Devlet'in diğer tarafında duran sivil toplumda ise
1) Medya,
2) İşçi & Memur Sendikaları
3) Büyük sermaye
4) Üniversiteler
5) Sivil toplum Kuruluşları
6) Meslek Odaları v.b. v..b.
Yani 9 ayrı ses olması lazım...Peki siz uzunca bir süredir kaç ses duyuyorsunuz?
12 sonrası
Yo Yo Lo De
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
sabah sat sinyali aldım açılışla boğacık ayıcığa teslim oldu sinyali mavi barda aldım o yüzden geceden kalan longları kapatıp flat durdum barlar yeşile dönünceye kadr poz yok yeşile dönünce sinyal yönünde giriş yapacam yada ters sinyalini bekleyecem an itibari ile çarpılmış vaziyettebol kazançlar..
![]()
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
şuanda dokunulmazlığın kaldırılması,milli iradenin kaldırılması demektir...bu çok büyük hata olur..
- o zaman,doğuda başçavuşun milletvekilini tutuklamasını kimse engelleyemez..
-düşünebiliyormusunuz...sanık olan hemde 1 numaralı sanık olan 1.ordu komutanı hiçbirşeyi iplemiyor...padişah gibi dokunulmazlığı var..ama kimse bir şey demiyor..
-artık askerin bile kabul ettiğ orjinal belge sahibi dursun çicege kimse dokunamıyor..
artık gercek olduğu tartışmasız olan o belgedeki durumları ,işgal kuvvetleri,işgal ettiği halka yapmaz...
dursun çicek dokunulmaz..
-yaş karaları tartışılmaz...
-hsyk nın her üyesi dokunulmaz..
--bırakın onu her hakim savcı dokunulmaz..
normal memur bile ;memuru muhakemat kanunu gereği dokunulmaz...
eeeee...ne olacak..arkasında milyonlar olan milletvekili dokunulacak...
bu esasında ekonomi,saglık,dış politika vs. hiçbirşey i söyleyemeyen partilerin tek söylediği oldu...
sözün özü adli-bireysel suçlarda dokunulmazlık olmaz...ama fikir noktasında dokunulmazlık mutlak olmalıdır..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri