Valla deneysel çalışmaların sayısı çok arttı..Foruma yapıştırdığım graflar MPR nin hareketli bandlar kullananı..2 dene kendini kanıtlamış (MP ve MPR) ve test aşasına geçen ve yine MPR e dayanan da 3 adet sistem var...Onları bir de MS de eski verilerle test etmek istiyorum. Haftasonu yazıcıoğlu an uğrayıp MS alacağım
Forumdaki yardımsever arkadaşların verdiği linklerden 12 saatte inmiyor maalesef MS
arkadaşlar kendimizi fazla yıpıratmayalım, daha öncede yazdım günlükte baskı gelmeden düşmez ve günlükte gelecek baskı 10 a 10 kalas gibi çakar, kaçtan gelir nereden gelir, ancak dünkü en yükseğimize gelmediği ortada 63450, ayrıca dün realizelerde aşağıdan lönk olan kardeşlerim , tek yöne sadece lönke güzel para kazandılar, bunu dün gördük ve yaşadık, ayrıca hafta başı analizimde ve bir önceki düşülere gelen tepki yükselişlerinde bu durumu fazla fazla yazdım, yapılacak olay şu dur, günlüğe bu manada bakarak ağadan korunmak lönk isek karı muhafaza etmek ve aşağıdan girebilmek, cört isek aşağıdan çıkıp yukarıdan tekrar yazmak, limitler şu olmalı, lönk için 61500 ve altında, cört için 63300 ve üstünde şimdilik, başarılar, bunun içinde daha küçük zaman dilimlerinde ana yönü unutmadan tarade yapabilmek,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Asti Patron Teşekkürler
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
öncelikle şunu belirtmeliyim satış py si halen sürmektedir, buraya kadar olan yükseliş ise sadece aşırı satış bölgesi sınınrından uzaklaşmak olarak yorumlanmalıdır, yalnız dün çok kritik yereyi test ettik, 63450 ile, bu değerin üstüne çıkışlar iki şekilde yorum kazanır, tuzak ve kalıcı lönk pysi, ayırdı zor olacak eğer bu hamle gelirse % sel büyüklük her ikisindede yüksek marjda olacak tek fark var, birisi ters yüz olurkendiğeri kalacak, bunun nedeni ise bu işi götürenlerin kısa ky ye kaptırdığını illa geri almak istemeleri, bu da bu tahsilat için konjöktürün uygun olduğunu gösteriyor, yani satışları panik deyil ve öncesinde değer düşünüp oraya kadar zorluyor, on dönüm bostan misali, bir yerler hep güvence içindeler onca şeye rağmen, bunlarıda çok yazdık ve eşmek istemiyorum, söz konusu vatansa gerisi teferruattır o kadar diyim,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri