Sayfa 121/3250 İlkİlk ... 21711111191201211221231311712216211121 ... SonSon
39000 sonuçtan 1.441 ile 1.452 arası

Konu: VOBjektif Seans Odası

Yer
    VOB Street
    Teşekkür Teşekkür 
    13.992
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    18.454
    Toplam Teşekkür
    7.124 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı unlimitted Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok lem ben sezar.

nunu apla'ya şu anda €/$ grafiğinde oluşan şeyi öngördüğümü söyleyecektim. diyemedim gayri yanılıyorumdur sebep olmayayım diye. üwww

gerçi zaten günlük trade ettiğini söylediğinde, beni aşacağını dimiştim gayri!
    Tüh lem ,

Ben de kınaları hazırlamıştım gidişine

Ühü
    En az 3 HİSSE...

2. 2 Kullanıcı excali tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı adalı54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Asti Patron bu son sistemin sanırım MPR ?
    Valla deneysel çalışmaların sayısı çok arttı..Foruma yapıştırdığım graflar MPR nin hareketli bandlar kullananı..2 dene kendini kanıtlamış (MP ve MPR) ve test aşasına geçen ve yine MPR e dayanan da 3 adet sistem var...Onları bir de MS de eski verilerle test etmek istiyorum. Haftasonu yazıcıoğlu an uğrayıp MS alacağım
    Forumdaki yardımsever arkadaşların verdiği linklerden 12 saatte inmiyor maalesef MS

4. 2 Kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Alıntı abka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aps hergün artı 8.000-12.000 lerde....maşallah..bu demekki okkalı hareket bizi bekler.
    APS: Acele posta servisi.... çok aceleleri var...bence de

6. 1 kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    jüpiter
    Teşekkür Teşekkür 
    10.853
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.916
    Toplam Teşekkür
    5.913 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı excali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tüh lem ,

Ben de kınaları hazırlamıştım gidişine

Ühü

yak sen yine de, yakışır gayrı!
    kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...

8. 2 Kullanıcı unlimitted tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

arkadaşlar kendimizi fazla yıpıratmayalım, daha öncede yazdım günlükte baskı gelmeden düşmez ve günlükte gelecek baskı 10 a 10 kalas gibi çakar, kaçtan gelir nereden gelir, ancak dünkü en yükseğimize gelmediği ortada 63450, ayrıca dün realizelerde aşağıdan lönk olan kardeşlerim , tek yöne sadece lönke güzel para kazandılar, bunu dün gördük ve yaşadık, ayrıca hafta başı analizimde ve bir önceki düşülere gelen tepki yükselişlerinde bu durumu fazla fazla yazdım, yapılacak olay şu dur, günlüğe bu manada bakarak ağadan korunmak lönk isek karı muhafaza etmek ve aşağıdan girebilmek, cört isek aşağıdan çıkıp yukarıdan tekrar yazmak, limitler şu olmalı, lönk için 61500 ve altında, cört için 63300 ve üstünde şimdilik, başarılar, bunun içinde daha küçük zaman dilimlerinde ana yönü unutmadan tarade yapabilmek,

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

10. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynısı olmasın üwwww.

Bu arada TV de dün bir programda, Taraf gazetesi yazarlarından biri vardı. Kendinden çok emin bir şekilde, Mart sonunda AKP ye kapatma davası açılacak, şu an iddianamenin ulaştığı sayfa sayısı da 1240 falan dedi...

Yaklaşık 1 ay önce, hükümetin apar topar anayasa değişikliğini gündeme almasını, (seçimlere 1 yıl kalmasına rağmen), parti kapatmayı zorlaştırıcı maddelerin öncelikle eklenmesinin planlandığına dikkat çekerek, bunun bir kapatma davasını etkisiz hale getirme atağı olabileceğini yazmıştım. Hala da öyle düşünüyorum. Anayasa değişikliğinin referanduma gitmesi ise ayrı bir konu.. Referanduma tam olarak nelerin sokulacağı da önemli ama;
    AKP+BDP+BBP gibi bir oy tabanının %50 ler civarında olacağını düşünürsek, referandum AKP için mecburen alınması gereken bir risk olabilir. Ama yabancı yatırımcı için öyle bir zorunluluk yoktur. Kaldı ki, AKP nin ciddi oy aldığı büyükşehirlerde ve iç anadolu ile karadeniz'in görece daha milliyetçi bölgelerindeki oylarında da bir düşüş olması da ihtimal dahilindedir.

Şimdi PALA, son bir huruç harekatı mı yapacak yukarı yoksa, yallah deyip basacak mı döncekse nerden dönecek sorularının yanıtını bilmediğimiz için, disiplini elden brakmamak gerekir.. Los Palavros ve Del Amigos'larla yapılacak işlemler zarar yazar...azar azar
    taraf diyorsa doğrudur..son 2 yıldır gündemi meşgul eden tüm haberleri,sonradan onaylandı(misal ;kağıt parçası)
    eger kapatma davası açılırsa,referandumu kazanır...

12. 5 Kullanıcı abka tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumdaki yardımsever arkadaşların verdiği linklerden 12 saatte inmiyor maalesef MS
    Tövbe de zinhar çarpılırsın....
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

14. 1 kullanıcı VOBiX tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    4.753
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.338
    Toplam Teşekkür
    986 Yazısı Teşekkür aldı

Asti Patron Teşekkürler
    HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR

NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR

YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR

16. 1 kullanıcı adalı54 tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.955
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.343
    Toplam Teşekkür
    281 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı abka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    taraf diyorsa doğrudur..son 2 yıldır gündemi meşgul eden tüm haberleri,sonradan onaylandı(misal ;kağıt parçası)
    eger kapatma davası açılırsa,referandumu kazanır...
    eğer kapatma davası açılırsa asıl o zaman hakimlerin tarafsızlığından şüphe etmek lazım...
    herkes aslında ters tarafta demektir ...
    Kurallara uymanın ve doğru olanı yapmanın yeri ve zamanı yoktur...

18. 1 kullanıcı temese tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şartlanmak iyi olmaz, yataydayız ve trade yaşanacak, buna şartlanırsak iyi olur, olay şudur,.....
    aşırı satış bölgesinin 59625 ile çizgisinden döndük, bu günise günlükte geçici al sinyali çıktı ve 120 liğe kadar olan zaman dilimleri pazarlarını oluşturarak trade uygun hale geldiler, şimdi sıama günlükle yapılıyor, geçici sinyalden bnu anlıyoruz, öyleyse aşırı satış bölgesindenden geçici sinyal vererek kurtulmaya çalışan bir py ile, hassas bir konjoktürün yarattığı bir gerilim var, günlükten satış yiyene kadar aşağıdan alıp yukarıdan satmak mantıklı geliyor bana, aralığımız 59625-62100 de,(şu an için) günlük direnç 63000 de, yani 59625-63000,.......3400 puvan, ........
    bu gün en fazla olacak, aynı bar üzerinde gidip gelmek şeklinde olur, yarın ise daha yüksek fiyatlardan aşağı basabilirler, strateji şu olmalı 1000 puvana yakın düşüşlerde aşağıdan long olmak, şu anki bu orta fiyatlardan 1000 puvana yakın çıkışlarda şort olabilmek, ama lon yönü unutmayarak, önce longu deneyeceğiz, sınıyacaz, olmassa şort kararı vereceğiz, şimdi geçici sinyalle ilk sınama başladı, herkese başarılar,.....
    Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar kendimizi fazla yıpıratmayalım, daha öncede yazdım günlükte baskı gelmeden düşmez ve günlükte gelecek baskı 10 a 10 kalas gibi çakar, kaçtan gelir nereden gelir, ancak dünkü en yükseğimize gelmediği ortada 63450, ayrıca dün realizelerde aşağıdan lönk olan kardeşlerim , tek yöne sadece lönke güzel para kazandılar, bunu dün gördük ve yaşadık, ayrıca hafta başı analizimde ve bir önceki düşülere gelen tepki yükselişlerinde bu durumu fazla fazla yazdım, yapılacak olay şu dur, günlüğe bu manada bakarak ağadan korunmak lönk isek karı muhafaza etmek ve aşağıdan girebilmek, cört isek aşağıdan çıkıp yukarıdan tekrar yazmak, limitler şu olmalı, lönk için 61500 ve altında, cört için 63300 ve üstünde şimdilik, başarılar, bunun içinde daha küçük zaman dilimlerinde ana yönü unutmadan tarade yapabilmek,
    öncelikle şunu belirtmeliyim satış py si halen sürmektedir, buraya kadar olan yükseliş ise sadece aşırı satış bölgesi sınınrından uzaklaşmak olarak yorumlanmalıdır, yalnız dün çok kritik yereyi test ettik, 63450 ile, bu değerin üstüne çıkışlar iki şekilde yorum kazanır, tuzak ve kalıcı lönk pysi, ayırdı zor olacak eğer bu hamle gelirse % sel büyüklük her ikisindede yüksek marjda olacak tek fark var, birisi ters yüz olurkendiğeri kalacak, bunun nedeni ise bu işi götürenlerin kısa ky ye kaptırdığını illa geri almak istemeleri, bu da bu tahsilat için konjöktürün uygun olduğunu gösteriyor, yani satışları panik deyil ve öncesinde değer düşünüp oraya kadar zorluyor, on dönüm bostan misali, bir yerler hep güvence içindeler onca şeye rağmen, bunlarıda çok yazdık ve eşmek istemiyorum, söz konusu vatansa gerisi teferruattır o kadar diyim,.....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

20. 2 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tövbe de zinhar çarpılırsın....
    Yok yaww ciddi teşekkür ettim aybediyon..Ama linkler boş yada non-dawnloadıbıl da yada ben beceremiyorum
    Sağlam link varmı sağlam link..Bu arada sen bazı versiyonları sorunlu demiştin MS in..hangi versiyonu önerirsin

22. 1 kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür
    1.994 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı temese Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer kapatma davası açılırsa asıl o zaman hakimlerin tarafsızlığından şüphe etmek lazım...
    herkes aslında ters tarafta demektir ...
    niyeki..
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır

24. 2 Kullanıcı mbm tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri