hahah enflasyona bak,yüzde 1.45..ben bu yıl yüzde 4 zam aldım..yüzde 35i ilk aydan eridi gitti..helal aküpee sana helal,pinpon topundan bile bu kadar cıkıyorsa gercegini dusunmek istemem..
hahah enflasyona bak,yüzde 1.45..ben bu yıl yüzde 4 zam aldım..yüzde 35i ilk aydan eridi gitti..helal aküpee sana helal,pinpon topundan bile bu kadar cıkıyorsa gercegini dusunmek istemem..
Short yada Long,iste bütün mesele bu
enteresandır, siyasi konularda hukuka güvenmediğinizi sadece davalar görüşünü savunduğunuz kesimin aleyhine sonuçlandığında yazıyorsunuz.
neyse, konu o değil. konu ülkenin eğitim mevzusu ile bu kadar yakından ilgili, bu kadar görüşü olan birisinin, köy enstitülerini sadece "kulaktan dolma" bilmesi...
bu ülke kurulduğundan bu yana dibine dinamit konulma harekatı olarak sayılabilecek 3 şey say deseler; ilk sıraya koyacağım şey, köy enstitülerinin kapatılması kararıdır. bu kadar önemli bir konuyu bence kulaktan dolma bilmekle yetinmeyin.
bence ülkenin eğitimi, gelişimi ile ilgili günümüz hukuki kararlarından önce ülkenin eğitim politikası neymiş, ne olmuş noktasından yola çıkın.
enteresan sonuçlara ulaşacağınızdan emin olabilirsiniz.
alakasız gibi gördüğünüz bir çok şey, o kadar alakalı çıkacak ki...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
malum kişiye af kararı gösterdiki yapılanlar yapanın yanına kar kalıyor...
enorton ve Türkoğlu dostlarımın kararını anlıyorum,kesinlikle haklılar tepkilerinde.. ve bu yüzden boşverin,dönün bile diyemiyorum..
fx çi dostumuza gelincede oda çok sevdiğim bir forumdaş.ondan yana kesinlikle bi sıkıntım yok..açtığı ankete ilk hayır oyunu kullanan olmama rağmen kendisine kızgınlığım kesinlikle olamaz.
herkese başarılar dileyerek bende pasif duruma geçiyorum..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
cümleten günaydın . geç kalktım .. vob güçlü sistemler alda .. zero işlem long devam .. üvvv .
2013,00
bozayı nerelerde odamı gitti yoksam![]()
Longlar 250 den cover ve şort
foruma nolmuş böyle ya....
iki gün bakamadık....
rusya gibi paramparça olmuş.... herkes bir yerde......
vay a**q....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
shortum 300 ort .. müsterihim .. %5 dşer beence ..
2013,00
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri