short . .tekrardan güzel tokat yiyorum teprik ederim kendimi .. ıngaaa .. kapansın artık .
2013,00
63.150 aşağı kırılmalı.........
ilk önemli yer burası........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
EFG feci longluyor 2 gündür...dün bugün yaklaşık 20.000 kontrat LONG yaptı...nooluyoruz lan?
75/80 e mi gidiyoruk?
42.000 kontrat LONG u var vade başından bu yana...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
650 de sartlım duruor..orayı alırsa uzarım...yooksam ...cık cıkkk...borsa yarın da var..önemli olan yarın para var mı![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
Spot saatlerdir aynı yerlerde, demekki bugünde vob 1000 puan artı kaparsa yeter dediler, yukarı zorluyolar ama.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
bıktım lönkten yuaw cımadan bevri cımartesü bazar bazartası salı eylemsiz geçti üüv
emortım banada jarkı at
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
63350 short 1/4..20 kontratın 5 ini burada actım..gecen vadede ortalama 67500 dü,61350 de uzlasmıstım..bu vade bu kazandıgımı vermessem rahatlamam..65 bine kadar kadameli shortlıyacagım,
Short yada Long,iste bütün mesele bu
63200 altına gelmeden en ufak sat oluşmuyor görülüyor, ne biçim oldu yaa, almıyolardayok alsalar dahada daha yukarılarada shortumuzu yapsak rahat etsek
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
ulem ne takozmuş be ..uzado uzadı aya vardı..fil at olmak sıkıcı..çok sıkıcı..pööff ki pöfff
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri