30 luk analiz,
200 altında satışta, üstünde alışlar korunuyor, 21 dakikalık analiz, yani dova kadar,....
30 luk analiz,
200 altında satışta, üstünde alışlar korunuyor, 21 dakikalık analiz, yani dova kadar,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ha bu arada alarko da hareket mı olcak ne![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
o öldü...bizim ülkede basarı çok kötü cezalandırılır...basarı varsa ceza dibindedir....
jani...
hatalıydı...insani degerleri ikinci plana atmış varsa yoksa borsa olmuştu....halbuki ne kadar gerilirsen geril....İNCİTMİYECEKSİN....İNCİNSEN DAHİ....jani bunu beceremiyordu...harman oldugu delianlılar arasında öldü gitti garibim...
onun kırdıklarından özür dilemek ise bana düştü...KIRDI ÇÜNKİ....HEMİDE EN ÇOK SEVDİKLERİNİ KIRDI...marasalı çok severdi onu bile kırdı....insallah gönlü büyüktür bu arkadasların ve onlarda jani yi affeder....
büyük bi ihtimalle yasaklanacagım tekrar...olması gereken bu....
bu vesile ile...hepinize sevgi ve saygılarımı sunar...gönüllerinize konulmuş kırgınlıgı unutur ve RAHMETLİYİ AFFEDERSENİZ...
BU BORSA İÇİN...HİÇBİR GÖNÜL KIRILMAZ...TAMİRİ ZOR ÇÜNKİ...
hoscakalın güzel kardeslerim....
bakalım dow açılışıyla bi ekşın görecekmiyiz paladan ?
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
saat 11:15 gibi dışarı çıktım
az önce döndüm
sayfa no 78 idi
son sayfa 114 görünüyor
nasıl okunur şimdi üwwwwwwww
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
1 mart 2010 sabah gaplı açılışından bu yana pozitif bölgede yukarı zorlama var, 61550 den buayan bu kadar zorlayacağına düşse çıksa bidaha inse bidaha çıksaydı çok daha fazla çarpılan olurdu, böyle iyi bi taraftan![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri