975 filat ve süprüz toplnatı **....kendüüze iyi bakın..bence satış baskısı oluşmuş olabilir..talmatları verdim... tostumu da yedim..bysee
975 filat ve süprüz toplnatı **....kendüüze iyi bakın..bence satış baskısı oluşmuş olabilir..talmatları verdim... tostumu da yedim..bysee
gız..karnım ağrıdı longdan..piff..çıkışıda meymenetsiz..kapatam gidemmi..yok kıyamıyorum..pela bana kıysın ozaman..
Kose yazarlarinin yuzunden ekonomi kotu borsa dusuyor. issizlik almis basini gidiyor. yolsuzluklar katlanarak suruyor hemde dokunulmazluklarin ardina siginilarak yapiliyor. tekel iscilerinin ozluk haklarimi? hadi ordan memleketi yabanciya peskes cekmek varken yurdum insaninin hakkimi olurmus yahuuuu.
şimdi..pela diyoki..63 yaptım..ey ayu..hala stoplamadınmı.....3800 puan çıktım ey boğa daha ne istiyon..
Gol olacak ama hakem penaltı vercek..
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
yarım saat kala haber verilen toplantılardan daha çok neyden nefret ediyorum? üstüne, 5 dakika kala iptal edilen toplantılardan... **, **..neyse fena olmamış bi tarafdan..manzara enteresan aşağı giderse sat çok yakın yerde gelir..bakalım pelam ne yapacak..
![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri