hiç gevşemiyo..namızsız..
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Tarım dışı işsizlik %17 olmuş, Allahtan belamızı istesek bunu verirmiydi? bi düşünün, korkunç bir rakam, 2009 yılında gençlerde işsizlik %25 olmuş, üstelik bir evvelki yıl 2008de bu rakam %20 imiş, güçlü bir ülkede işsizlikten kırılan insanlar, üstelik bu rakamlar ne kadarda tırpanlanmış indirilmiştir, fazla haliyle yazacak kadar salak değiller, o rakamlara en az %5 daha ekleyin derim.
Kriz bizi teğet geçti, Allahım sen bize akıl fikir ver, buna inandırılıp borsayıda yok IMF yok not arttı diye diye yükselt, durumu iyi göster, eeee, yalancının mumu yatsıya kadar yanar demişler, kör bir sokağa dieksiyonu kırarsan elbette yolda gidersin ama karşındaki duvara toslarsııın, yada mecburen geri vitese, paşa paşa, hemde paşa paşa.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
63 üstüne çıkar..350 400..ordan 62700e satış gelebilir..şuan düşceğini sanmam..
mözükle zaman geçirilirmihadi sen çalsan bişey demem emme dinlemeylen zaman geçmezki fonda kalır sende bişeyler yaparsın üü ..
aç msn i saa klarnet çalam deycem emme ortam musait deel
zozo abey savol ......demesen nasıl vakit geçirdiini anlatmaycaktı pambık.. dimek uyuharak zeman öldürüyosun.... bende deneyem bari... saat başı kalkarık artık alarmı kurup![]()
yo yo lo de cı ma dan
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
önceki avatara tarafsız gözle bakınca tuhaf bir görüntü olduğunu fark ettim..değiştirdim...üwwww
Aynen öyle. Linda Raschke bunlara "creeping trend" diyor. En tehlikelileri bunlar. Geri çekilme yapmadığı için benim gibi manyağın teki değilsen sonradan giremiyorsun. Adam gibi fırlamadığından hard stop'un yoksa stoplayamıyorsun da. Teknik oyuncular için çok riskli...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
gevsemez tabii,eli kuvvetli.....
basbakanın talımatı var bu borsa düşemez diye...
aküpelilerin tümü mala girdi...
bunu fırsat bilen yabancı dünki yüzde 3 çıkısta döşedi...
takasları 66.04 e düştü...
referendum denen seyin ne menem birbişey oldugunu bilen döşüyor....
mal AKÜPELİLERDE....haydan gelen paralar huya gidecek...ha ha ha
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri