62825, 63125, 63325 kısa bekleyenler,
61375, 61225, 61125 uzun bekleyenler,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Bu kadar kısacı varken den kastınız iki gündür açılan poz sayısımı eğer ondansa bence açılan pozlar uzun dikkatli olmakta fayda var.
Sabahki harekeri stoplosları patlatmak için yaptılar .
Benim sistemim sat vermediği halde 62400 maliyetli longum 62000 stoplos oldu.
Allahtan 62175 den tekrar geriye koydum
Naçizane fikrimdir.
apla bence başka bi voleybolçu apla 775ten şortlayıp smacı çaktı.
ama biz VOBORSA olarak sana güveniyoz, manşet pliz.
ulem bizim piyasada pozisyon almayan adam olarak bana nooliise...
belki..belki yurtdışı longlarımı gol yapacak olan bizim piyasadır.
belki bizim piyasanın bayraktarlığında hepbirlikte 12.000lere, 1,7846'lara, 1,50'lere gideriz hepberaber...
değil mi mahallenin zeki çocuğu...değil mi nalev...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
topikin ilk mesajına bakın..hedef 75000..ehhee..ayular gıcık oldu bana..ehe..grafa bakın..
poz alıyorum, 200 puvana döküyorum, poz alırken destek direnç bunlara bakmıyorum, destek direnci foruma yazıyorum, takip eden olur diye, sandık bölgesinden uzak duruyorum, sandık bölgesi üstünden veya sandık bölgesi altından trade yapıyorum, hepsi bu,.........genel beklentimi az önce yazdım, oraları olursa tutarım örneğin, şimdi 825 den kısa yapmışım neyini tutuyim, sis alda, genel yön alda, onu hemen 625 yazıyorum örneğin, gitmeyenlerde bekliyor,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
şşş pull-back'çiler.
long noktası lazım mı?![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri