ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
bu lafi hic sevmem ama dow'un bu yukselisini finansallar desteklemiyor![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
dax 5750 yi geçerse n'olur bilin bakalım..![]()
Ali Desideronun Secim Vaatleri.....
Paso tıraş, paso tıraş nedir milletin bu politikacılardan çektiği. Hepsi bir nevi, attı mı mangalda kül bırakmayan, yalandan tıraşşş bakanı. Amma artık Ali Desidero geldi, en harbisinden milletvekili adayı, mangal yürekli, harbisinden gerçek tıraş bakanı! Ey politikacı, sözüm sana, sende yalanın, talanın bini bir para, sen kalk yoksulun cebinden jilet parasını al, sonra laf yap, at, tut, hep tıraş, hep tıraş. Bunların tıraşı küresel gaspçılarla katillerin suratlarını ayna gibi parlatıyor, millet için hayat zımparaya döndü. Hoop dedik! Tüyü bitmemiş yetim hakkı yemiş, doymamış, bir de delikanlının cebindeki son kuruşa göz dikmiş arsızlar! Seçimden sonra sizi Ankara civarında görmiim, Müslüm baba konserinden çıkmışa çeviririm! Bir sözüm de sana, ey milletim! Yıllarca siyasete gir diye konuştun durdun, şimdi top sende. Biz öyle 2.15’lik pusulalarda kaybolacak adam değiliz; işte buradayız, laga luga yapma, sok oyunu sandığa! Ali Desidero’nuz vatandaşa ekstra hizmetlerine AHBVP’yle mecliste devam ediyor. Haydi hayırlı tıraşlar!
• Oy vermeyip onun yerine bir politikacı dövene tıraş köpüğü ve çift bıçaklı vereceğim.
• Meclisi kapatacak, berberlerdeki siyaset muhabbetini (en hasıdır) esas karar alma mercii yapacağım. Her bakana bir berber danışman atayacağım.
• Meclise sinekkaydı gelen o uğursuzların façasını bozacağım. Yalancılara sinekkaydı yok; elleri kirli, sakalları da kirli olacak! İmanı para sakallılara da top sakal yapıp memleketlerine yollayacağım.
• Her gün tıraş her gün tıraş, tahta mı lan bu, can be can! Toplumun tıraş baskısını kökten kaldıracağım! Liselerde gençlere favori ve sakal serbestîsi getirecek, eğitimci zorbaların kafayı 3 numaraya vurduracağım. Bak, parmak boyunu geçerse sürerim!
• Hepsi de erkeklik de erkeklik deyip hırsızlığı, gaspı, faşizmi pompalayan politikacıların topu birden kozmetik reklamlarında oynatılıp halka teşhir edilecek. Ha, bizim için sorun değil, biz tıraş reklamında da kozmetikte de oynarız; ama bu ikiyüzlüler için ceza olur.
• Polat Alemdar denen çizgi film karakterini delikanlı ayağına gençlere pazarlayıp nice delikanlıyı elikanlı hale getiren o şerefsiz, haysiyetsiz, korkak politikacılarla ‘Veli’kanlıların alnını karışlayacağım. Var mı lan delikanlının kitabında arkaya saklanıp birilerini öne atmak?! Ve hatta böyle hain pusucu kan dökmeler, öyle büyük güçlere falan yalanmalar! Delikanlıyla elikanlı birbirinden ayrılacak!
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
NUNİ,
Sen bilirsin burdaki NU NU lar gerçekmi...Takoz boğaların kafasna inermi..bana iner gibi geliyo...
![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri