Warren buffet:"ekonomıye hukumet mudahalelerınden mucızeler beklenmemelı"
-matrıks-
Warren buffet:"ekonomıye hukumet mudahalelerınden mucızeler beklenmemelı"
-matrıks-
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
12x lerde bakcam gene...
--Eksiklik Kendi Özümde--
BUFFET:BENCE ABD 4A KREDI NOTUNUN HAKEDIYOR
-MATRIKS-
|
bull,
İlerde çok zengin olduğunda,seninde böyle vecizsözlerini forumlarda okuyacağız inşallah....
![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
ben GBP/USD'yi çok uzun süredir takip ederim.
grafik indikatörlerinin bu hale geldiğini ilk kez görüyorum.
ingiltere ile ilgili bir açıklama gelirse hiç şaşırmayacağım...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Sabah ben akşama düşecez dedim kimse haber yapmadı, buffet konuştu piyasa düşüyo, kimse beni kaale almıyo arkadaş haksızlık ama![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
850 kısalar 550 de öpüldü gene...yemek parası çıktı gene...
125 beklııcektım de dayanamadım neapayım...)
--Eksiklik Kendi Özümde--
775 ve 575 lönklerim okey, 425, 375 ve 250 beklemede, yüklü lönkümü, 61200 altında yapacam, aksi gelen lönkler 62025 veya 975 den satılarak flat olacak,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri