öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
günlükte hem sistemden, hemde indiklerimden geçici al sinyali gemiştir, 62350 test edilebilir, daha yukarıki değerlerin ise bu gün için haber olamaksızın realizasyona uğrayacağı kesindir, bu yüzden dizilişim 62825, 62925, 63175 ve 63325 short yönündedir, 62175-425 e kadar ise longlarım flat olmuş olacaktır,........
bu gün yön yukarıdır, veya geçici sinyal gün içinde geri çekilip tekrar konacaktır, buna karşılık tabiki düşük seviyelerden long mantıklıdır,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
uzun ortalamanında üzerine çıkıldı sert satışlardan sonra ilk kez..
gösterge ise negatif bölgede kalmaya devam ediyor halen..
61 bin üzerinde kalındıkça yukarı oynama iştahı ağır basabilir.
62 bin üstüne kuvvetli ataklar göstergeyide pozitif bölgeye atar ki 64500 potansiyeli doğabilir böyle bir durumda..
65 bin üzerini çok düşük bir ihtimal olarak görüyorum ve bir müddet 59 - 65 bin aralığında git-gel piyasası bekliyorum..
![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
kısa devam pelaya selam ayrıca pelanın ** . üvvv ..![]()
2013,00
61.950 long ..cover.....
paraya dayanamam...............hele birde çabuk olursa..........
pala ...yerim seni......
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri