Cerphin Nickli Üyeden Alıntı
ben de seans içinde grafiklere bakma huyumdan kurtulmak istiyorum.. mümkünse akşama kadar hiç graf bakmayayım, graflara şöyle bi akşamları bakim istiyorum.. ne yapmam lazım..

bana göre stoploss yapabilmenin tek şartı grafik bakmaktır. grafiğin bozulma noktasını görmezsen, stoploss yapmak için çok gecikebilirsin.
Strategist Nickli Üyeden Alıntı
Genellikle de stop değil, stop&reverse yapıyorum.
pozisyon açılış noktası, stop&reverse yapma konusunda çok önemli bir parametredir. açılış için sabredersen, stop&reverse zararın 2'ye katlamasına yol açar.
TÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı
ya herro ya merrocuların sonu baştan belli...
istisnalar elbette kaideyi bozmaz ama eğer ilk trade sonucu herro değil de merro olursa, ya herro ya merro'cuların sonu, sistemcilerin sonundan iyi olabilir bence.
ATHLON Nickli Üyeden Alıntı
-kayba doğru piramit yapmak...kayıp arttıkça pozisyondan uzak ekstra poz ile maliyet yapmak ancak ve ancak spot piyasada kazandırır...Kaldıraçlı işlemlerde intihardır çoğu zaman.Burada da iş tamamen şanstır.Sonuçta endexin dip ya da tepedeki hareketlerini tahmin edemezsiniz.Snuçta alınan spottaki gibi mal değildir.Bir opsiyondur ve kaldıraçlıdır...Karla beraber piramit yapmak çoğu zaman az kazandırsa da..Anaparayı korur.Ve asıl önemli olan da budur..
her kelimesine katılıyorum.
şşt, naber ahali...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Yer imleri