bu arada sabahtan yaptıım 375 kısalarımı hala kapatmadım...650 gormus olmasına raamen...uzlaşmaya dooru gıdıorum.hayırlısı...
bu arada sabahtan yaptıım 375 kısalarımı hala kapatmadım...650 gormus olmasına raamen...uzlaşmaya dooru gıdıorum.hayırlısı...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Bence yeni vadede makasın biraz aşağıda olması.
Eski vadede biraz yukarı çıkması.
Büyük oyuncuların eski vadede shortlarını kapatıp ( alım )
Yeni vadede YENİ SHORT açmalarından kaynaklanıyor. (satım)
Yurtdışı da dow da en yüksekteyken ve düşecekken.
Büyük oyuncular bu havada Yeni Short açmayıp da ne yapsın. ?
alt tarafta ise çok önemli desteği 1.106,53
oranın altına sarkan bi altın pis göçebilir.
o pis göçüğün altında kalacak olan endekslerin en heveslilerinden birisiyiz...
![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Martı formasyonu oldu![]()
120 likte kafaya çaktılar, bu iyi bir gelişme, 60 lık direnç 575 olarak duruyor, bunu yazmıştık 61075 ken ve test edildi ancak henüz geçilemedi, takip edip alnlar güle güle harcasınlar, ukraynada falan yesinler,........
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
120 lik tam 275 de çalışıyor, 300 de geri çekilip 62250 yi işaret ediyor, du bakalım ne olacak, yani 275 de kafaya çakıyorlar, 61575 direnç oluyor, 300 de geri çekiyorlar 62250 direnç oluyor yönü yukarı olanlar için durum çok net annatabildimmi,.... çok net ...fena net,.......
kısa devam...
15 sattta tekrar
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bu periyodun desteği ise 59625 te yani dünkü durumunda, ağa 13-15 arası burayı yapılandıracak, aşağıdan iterse 275 ve altnda koyulan 575 direnci geçilir, 300 ve üstünde kalırsak 62250 yol alır, annatabilsdimmi,.....
henüz 59650 ile canlı seniyeler arasına destek yeresi koymadı, buraya ara bir destek yeresi koyması longları dahada rahatlatır, şu anda des olarak 59650 yürürlükte, başarılar,....
nisanda sabahtan beri 61 üstünden döktüğüm malları 60 500 - 800 arası geri alıyorum, bakalım ne olacak, teknik seneryoyu yazdık ,........
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri