ama herkes koimiicakmıyıdı kendi resmini
bozayımın gençlik fotosunu beklioruz,şimdikini de..
before and after hatta more after şeklinde.))
--Eksiklik Kendi Özümde--
Dün uzun zamandır taşıdığımız Shortarı 60800 yeresinden başlayarak yukarı dogru erken kapatmıştık.
Biz kapattıktan sonra pıyasa 59800 leri gördü.
Dün geceye flat girdim.
Bugünkü yükselişle yine shortları kapattığımız noktanın üstüne geldi.
Nisan vadede 60850-60900 aralığından 35 adet SHORT yaptım.. (35 sayısı bana 3 defa ugurlu geldi, ne kadar teminatım olursa olsun 35 i geçmemeye çalşıyorum.)
Burdan kalkıp tekrar 63000 leri görmesi çok zor ama görürse geri kalan teminatımı da ordan shortlayacağım
Piyasanın 1-2 hafta içinde ulusal 100 endeksin 46.500 -47500 aralığına değeceğini düşünüyorum.
Kısacası değene kadar sabırla SHORT..
SabırX 1.0 SİSTEM run. DOWN
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
gevşemede yeni vadede 60.700 den alış yaptım destek var diye.. kalktı 400 verdiler, stop ettim.. sonra kalkıp tekrar aldılar.. yakın vade desteğinde tutundu halbuki.. nasıl deli olup tövbe etmeyeyim yeni vadede işlem yapmaya..![]()
12.59 lönke döndüm
nisan vade
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri