*sarosbulmarkıt, "uzunum.. Full uzun..bu borsa bugün düşmez.kapanış yeni zirvede olur"
**metrikss**
*sarosbulmarkıt, "uzunum.. Full uzun..bu borsa bugün düşmez.kapanış yeni zirvede olur"
**metrikss**
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
ego tatmini için gün bugündür he.
500 kontrat boyayan 500 puan oynatır burayı
dünü geçti bea..![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
o kadınlar sırtlarında odun taşımıyor..sırtlarında çay balyası yok..4 tane çocugun ( 2 tane çocuk yapsınlarda gör onları)ve ataerkil kocaman ailenin bakımı,,temizliği yemeği yok...
o kadınların eşleri tüm gün kahvede oturup,akşam gelince evdeki tüm işlerin yapılmasını istemiyor...
o kadınların elleri mercimek tarlalarında nasırlaşmamış,cildtleri temmuzun kavurucu güneşinde kavrulmamış(ankaranın köyleri için)...
sevilmeyecek kadın,güzelleşmeyecek kadın yoktur..amma bakım herşeydir..
melaba...
ben kimim efiksci
Deneysel yakın stoplu sembolik kısa a*....
Flat kalmak zor geliyor... Ekşın adamıyım ben...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
alanyaya gittik yazın...
balkona oturduk... gelene geçene bakıyoruz arkadaşla...
10 hatun geçiyor.. 9 u şu bizim manken diye televizyana çıkanlar varya onlardan 5 gömlek üstün...
nasıl bir gen ..nasıl bir asalet ya......
10 da dokuzu böyle olursa doğal olarak doğan bebelerde böyle oluyor diye düşünüyorum....
kem küm he he....![]()
bütün kadınlar güzeldir.....anlamı ,bütün kadınlara kozmetik kakalanabilir...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri