birileri alt kademeleri doldursa, EFG bi 25 bin daha yıkar üstlerine gibime geliyo ama...
hayırlısı...
birileri alt kademeleri doldursa, EFG bi 25 bin daha yıkar üstlerine gibime geliyo ama...
hayırlısı...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
euehueh yaf bunlar tam çakal.. ver gapı itele malı.. ueheuh ulan allahsızlık diz boyu.. piyasada alan yok yahu bu kadar olmaz.. sadece satan var.. ueheuh bıde + gap yapıyolar ueheuh şaka yaf resmen ...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
sabah gapleri sayesinde spottda istediğini yap..garantiyi bir milyon lotla 7 kademe artı aç...sonrada altına gelince ver...hatta bazen kendi alışlarına ver..2 milyon lot sat..net 1milyon satmış olursun...
garanti tek kelimeyle endeksin aslanıydı..ammme artıkın demoklesin kılıcı kellesine bekler..ge hisse satmakta kararlı...kimsede gelip bu pd den garanti almaz..
15 sattta hala...
işlem yok kısa devam....
iyiymiş bu 15 dakikalık.... zırt pırt işlem yaptırmıyo... he hehee
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
bu hacimle 1 dakikalıklar bile zengin eder adamı![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
bööğön long günü deeldir aakdişleeee
tepikleyecek diye oynayan tepiklenebilir.
çirfin. sende duydun mu gıı![]()
Candan ERÇETİN e inanıyorum... Angelina JOLIE yede inanıyorum...
![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri