Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
kademelere bak. 500 kontratı basan 300 puan oynatır burayı![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Vob napar Naper Vob
585xx yeresi 60900 yeresi arasına kırmızı x çizdiğim potanstayız.
585xx yeresi aşağısında tutunacak dalımız kalmaz. 585xx yeresi korundukçada gözümüz yukarılarda olur gayri
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Ben de cok islem yaptim bugün, dün bugün bir iki pozda ters de kalsam güzel oldu...
Ben bu gece histem portföyümde kisa kalmayacagim, cünkü bence cok kritik bir destekte VOB. 59497 altinda kaparsa belki kisa kalirim, ancak buralar tepki icin cok ideal yerler...
Ayrica yarin da vade sonu!!!
sistem portföyüm ise sistemin emrinde
Simdiden iyi aksamlar herkese...
ahhha bullmarket ahhhh...
10 dakika bekleyemedin....
bizide yaktın.....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
61.000 isteriz.........
ARTUR geliyor..........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
selam millet. son dakika uzamasi yapalim bakalim![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
allah gönlünüze göre versin arkadaşlar...
bol kazançlar....
ben kaçar....saat 17,30 olmuş bile.. geç kalmışım...
kısa devam ben....
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri